fireman82 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam. Moje głośniki z tyłu to jakieś składaki przez poprzedniego właściciela, jeden działa drugi nie, jeden gwizdek też nic się nie oddzywa. Pytanie, co tam wpakować żeby w miarę fajnie grało? wydaje mi się że pasowały by tam jakieś wooferki i dobre gwizdki:co:.... w drzwiach z przodu też mam głośniki i grają dobrze. A tak w ogóle jak powinno wyglądać nagłośnienie takie bliskie fabrycznemu w A4 B5 po lifcie sedan? Woofery z przodu czy z tyłu, gdzie wysokotonowe?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 cześć fabryczne nagłośnienie w audi po lifcie jest marki nokia podajże tak jak jest u mnie 2 głośniki z przodu w drzwiach + gwizdki a z tyłu wpółce 2 głośniki z czego jeden mi sie wydaje że jest jakis basowy ponieważ jeden daje dobr bas prawie tak jak bym miał tube w bagażniku jak na fabryczne nagłośnienie to bardzo ładnie gra ale jak sie myle to niech ktoś poprawi
Wideljan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam! Mam pytanie jakie głośniki mogę zamontować z tyłu bez żadnego przerabiania. Zastanawiam się nad głośnikami 6*9.Z góry dzięki za odpowiedź.
fireman82 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Odświeżę temat. To co wpakować na tył i jaki rozmiar?
Rekomendowane odpowiedzi