Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 .... ---------- Post dopisany 26-01-2014 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 23:57 ---------- ten kolor cza zmienić na inny......... bo tak się nie da
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 ....---------- Post dopisany 26-01-2014 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 23:57 ---------- ten kolor cza zmienić na inny......... bo tak się nie da Propozycje już masz ... ale i tak wybierzesz nieco inny...odcień...bardziej oczojebny :polew::polew:
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja nie o kolorze hebla A to sorry...% Ale nad kolorem hebla też pomyśl
Majkel Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 http://s10.postimg.org/6sr1i7ohx/522_Kopia.jpg Andrzej, mistrz photoshopa... każdy detal na zdjęciu dopracowany jak widze swoją drogą.... nie wyglada to najgorzej
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie
srb38vx Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie Dawaj przemalujemy smerfa
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie Dawaj przemalujemy smerfa dobra ...dobra....Ty już kiedyś dokładkę malowałeś ........i pamiętam jak to wyglądało kto pamięta i ma foto ...... H4mm3R ? siemian ? :grin::grin:
srb38vx Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie Dawaj przemalujemy smerfa dobra ...dobra....Ty już kiedyś dokładkę malowałeś ........i pamiętam jak to wyglądało kto pamięta i ma foto ...... H4mm3R ? siemian ? :grin::grin: :decayed::polew:
Majkel Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie Dawaj przemalujemy smerfa dobra ...dobra....Ty już kiedyś dokładkę malowałeś ........i pamiętam jak to wyglądało kto pamięta i ma foto ...... H4mm3R ? siemian ? :grin::grin: znajdźcie tą fotke, mam kilka elementów do pomalowania przed wiosną więc z chęcią bym Andrzejowi je podrzucił, sam VT twoich kółek zrobil na mnie już wrażenie :grin: ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ---------- Artur... dzwoniłeś, pytałeś czy zapomniałeś???
srb38vx Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Michał Artura nie słuchaj on czyści sprzęt szpitalny spirytusem :grin: i potem ma zwidy
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 No.... dzisiaj trochu dorezane do serii.....od jakichś 2 miechów blutek nie działał jak trzeba....kolega Ryś (secio84) mnie zmobilizował do naprawienia..............i teraz "funguje" tak jak było w "serii"....Ryśku wielkie dzięki za pomoc ....
srb38vx Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 No.... dzisiaj trochu dorezane do serii.....od jakichś 2 miechów blutek nie działał jak trzeba....kolega Ryś (secio84) mnie zmobilizował do naprawienia..............i teraz "funguje" tak jak było w "serii"....Ryśku wielkie dzięki za pomoc .... No toś się wysilił
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 już mnie to kiedyś denerwowało ........a potem przestało
Rekomendowane odpowiedzi