Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur mogłoby być Ci do twarzy :decayed:

Opublikowano

:doh::grin:....

---------- Post dopisany 26-01-2014 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 23:57 ----------

ten kolor cza zmienić na inny......... bo tak się nie da :kox:

Opublikowano
:doh::grin:....

---------- Post dopisany 26-01-2014 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 23:57 ----------

ten kolor cza zmienić na inny......... bo tak się nie da :kox:

Propozycje już masz ... :decayed:

ale i tak wybierzesz nieco inny...odcień...bardziej oczojebny :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja nie o kolorze hebla :wink:

Opublikowano
Ja nie o kolorze hebla :wink:

A to sorry...% :facepalm:

Ale nad kolorem hebla też pomyśl :decayed:

Opublikowano
522_Kopia.jpg
Opublikowano

VT normalnie piersza klasa :grin:

Opublikowano
VT normalnie piersza klasa :grin:

:slina:

Opublikowano

O karfa:polew::polew::polew:

Opublikowano

Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku :wink: virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów :decayed:

muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie :naughty::grin::decayed:

Opublikowano
Andrzej ...Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać...w Tym wieku :wink: virtual tuning w takim stopniu opanować....no no Pane ....czapki z głów :decayed:

muszę do batalionowców napisać ,że jakby ktoś u nich potrzebował ...to ma walić do Ciebie :naughty::grin::decayed:

Dawaj przemalujemy smerfa :wink:

Opublikowano

dobra ...dobra....Ty już kiedyś dokładkę malowałeś ........i pamiętam jak to wyglądało :wink::decayed:

kto pamięta i ma foto ......

H4mm3R ? siemian ?

:polew::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

dobra ...dobra....Ty już kiedyś dokładkę malowałeś ........i pamiętam jak to wyglądało :wink::decayed:

H4mm3R ? siemian ?

:decayed::decayed::polew::polew:

Opublikowano

H4mm3R ? siemian ?

znajdźcie tą fotke, mam kilka elementów do pomalowania przed wiosną więc z chęcią bym Andrzejowi je podrzucił, sam VT twoich kółek zrobil na mnie już wrażenie :naughty::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------

Artur... dzwoniłeś, pytałeś czy zapomniałeś??? :decayed:

Opublikowano

Michał Artura nie słuchaj :decayed: on czyści sprzęt szpitalny spirytusem :grin::grin: i potem ma zwidy :decayed:

Opublikowano

No.... dzisiaj trochu dorezane do serii.....od jakichś 2 miechów blutek nie działał jak trzeba....kolega Ryś (secio84) :decayed: mnie zmobilizował do naprawienia..............i teraz "funguje" tak jak było w "serii"....Ryśku wielkie dzięki za pomoc :decayed: ....

Opublikowano
No.... dzisiaj trochu dorezane do serii.....od jakichś 2 miechów blutek nie działał jak trzeba....kolega Ryś (secio84) :decayed: mnie zmobilizował do naprawienia..............i teraz "funguje" tak jak było w "serii"....Ryśku wielkie dzięki za pomoc :decayed: ....

No toś się wysilił :grin::decayed:

Opublikowano

już mnie to kiedyś denerwowało ........a potem przestało :grin:

Opublikowano

457.jpg

459.jpg

482.jpg

485.jpg

513.jpg

514.jpg

515.jpg

516.jpg