Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 po pierwsze..... jak już to wrzucaj w takim formacie by nie trza klikać by się powiększyło po drugie .....poproś młodego by to zmienił
SebaMC Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zapomniałeś nakleić kartkę "Sprzedam, 6,500,- do negocjacji, nie bity!" :polew::polew:
SebaMC Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak z recaro to biera a, że tak zapytam...gdzie masz ramkę klubową z przodu?
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak z recaro to biera a, że tak zapytam...gdzie masz ramkę klubową z przodu? Andrzeju Klient do Ciebie .....,a tak się martwiłeś sprzedaniem samochodu...wrzuciłeś do odpowiedniego wątku i ....proszę pierwszy oglądający zabiera edit ramka kiedyś została zdjęta ...i tak już będzie z pół roku dobrze
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 a gdzie ja coś takiego napisałem...??...ale za 18kw euro:whistling: ....w sumie czemu nie ....
Marcin6 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 A nie wiem, tak pytam bo coś czytałem na śląskich etc... Widocznie źle zrozumiałem Sorka
srb38vx Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Ten kolor smerfa mnie uspokaja może kiedy odkupie te auto od ciebie postawia pod oknym i byda się na niego patrzył jak mnie staro wk***i
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 dobre to było ... kiedyś był pomysł i kilka wątków na temat sprysków szyby z passka b5...i postanowiłem spróbować to wpakować do a4'ki dziś przyszły wspomniane dysze ...wieczorem spróbuję trochę porezać ---------- Post dopisany 13-02-2014 at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2014 at 20:35 ---------- Elektryka (podpiecie na ori wtyczkach grzania )będzie dopiero zrobiona wieczorem ...ale nowe spryski już działają Stary sprysk Sprysk z passata
siemian Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 podobno Artur zamówił już chrom na metry
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 podobno Artur zamówił już chrom na metry Mówisz że będzie wersja Highline
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 podobno Artur zamówił już chrom na metry nie Panie Kolego .....to na pewno nie ja ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ---------- porównanie rozstawów plastików blokujących w jednym i drugim sprysku i porównanie działania jeden ori jeden z "paska" wyciąłem plastiki blokujące przykleiłem wycięte plastiki blokujące ....jakiś dwuskładnikowy klej ....mam nadzieję ,że będzie się trzymało i do porównania audi z przerobionym vw
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Ino teraz znaczek VW se kupisz i będzie :polew: Dobry mod, mały a cieszy, bo te ori B5 to tragedia, w starej skodzie mi lepiej działały, a tu audi i taka wtopa
Rekomendowane odpowiedzi