Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 no zupełnie coś innego....potestuję w czasie jazdy jak to się sprawdza na jakiejś prędkości.....zobaczymy ,czy też będzie tak różowo
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 no zupełnie coś innego....potestuję w czasie jazdy jak to się sprawdza na jakiejś prędkości.....zobaczymy ,czy też będzie tak różowo Ja miałem mgiełkowe w astrze i przy max prędkości (czytaj 180~ ) idealnie był płyn rozprowadzany
Marcin6 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeszcze trochę porezasz i będzie w końcu Das Auto w hajlajnie
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Arturo pisz jakie koszty tego moda. W hultaju mam mgłowe i to mega się spisuje
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 koszt ............ szukaj grzanych(jak masz też u siebie ) z vw ...lupo /polo/golf/passat/transporter skoda octavia seat arosa/ibiza/leon w dobrym pieniądzu....nożyk , 2 cm koszulki termokurczliwej ,klej ,i trochę Twojego czasu ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- 30-40 pln:whistling:
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja mam grzane bo jakieś kable idą pod maską. Ino ja mam przedlifta i spryski na masce. Podszybie poliftowe z wyciętymi miejscami. Ciekawe czy w masce da radę zainstalować to. Może wystarczy nowe otwory wyrezać i nawet nie trzeba będzie ciąć
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Piter ja szukałem chowanych z dołu ....ale do Ciebie.... luknij na spryski na allegro np. z insigni
siemian Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 jutro w cyklu programów "Arturoo zaprasza" autor przedstawi: -jak dywan z salonu przekształcić w praktyczny dywanik samochodowy -super moc czyli jak za pomocą dezodorantu zrobić miotacz ognia z wydechu -zapaszek, czyli jak za pomocą kawałku kartonika, listka z trawnika i kropelki żywicy zrobić choinke zapachową ponadto za tydzień przedstawi nam: -jak zamocować lusterko z matiza do audi przy użyciu gumy do żucia -jak przerobić listwy z poloneza za pomocą noża kuchennego, by pasowały jak ulał -jak przymocować orurowanie z kamaza przy użyciu trytytek -jak z plandeki z tarpana zrobić poręczny garaż ZAPRASZAMY!!!
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- co Ty bierzesz ,że masz taką wenę :kox::kox:
Dev Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 A to wszystko z serii: Adam Słodowy zaprasza.
ucho.77 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Artur ostatnio wysłał mi tutorial jak zrobić wzmacniacz bose wykorzystując toster i maszynę do pisania
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Artur ostatnio wysłał mi tutorial jak zrobić wzmacniacz bose wykorzystując toster i maszynę do pisania Młody ....Ty sie Boga nie boisz ,czy jak ?
siemian Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Artur ostatnio wysłał mi tutorial jak zrobić wzmacniacz bose wykorzystując toster i maszynę do pisania Młody ....Ty sie Boga nie boisz ,czy jak ? Arturo użył skrótu myślowego. Tutaj pełna wypowiedź: Młody (przecież to chodziło o opiekacz i maszyne do pisania...a nie toster... tak to tylko jakieś zwarcie się może zrobić...) ....Ty sie Boga nie boisz ,czy jak ?
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 patrzcie....nie wiedziałem ,że do kolorku dostanę translator
pete007 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 podobno Artur zamówił już chrom na metry nie Panie Kolego .....to na pewno nie ja ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ---------- porównanie rozstawów plastików blokujących w jednym i drugim sprysku http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/829/bwmu.jpg i porównanie działania jeden ori jeden z "paska" wyciąłem plastiki blokujące http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/703/u7xi.jpg przykleiłem wycięte plastiki blokujące ....jakiś dwuskładnikowy klej ....mam nadzieję ,że będzie się trzymało http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/513/oux5.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/600/f6am.jpg i do porównania audi z przerobionym vwhttp://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/853/52ie.jpg Jak mozesz to podrzuć jakie te spryski mają numery cześci
SebaMC Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Artur ostatnio wysłał mi tutorial jak zrobić wzmacniacz bose wykorzystując toster i maszynę do pisania Młody ....Ty sie Boga nie boisz ,czy jak ? Arturo użył skrótu myślowego. Tutaj pełna wypowiedź: Młody (przecież to chodziło o opiekacz i maszyne do pisania...a nie toster... tak to tylko jakieś zwarcie się może zrobić...) ....Ty sie Boga nie boisz ,czy jak ? No tak.. faktycznie o to chodziło...
Rekomendowane odpowiedzi