Pucek Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Zostają Hmmm przynajmniej nie będzie siary dla audi jak pojedzie na lawecie
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 pajda jutro w SG Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Zostają Hmmm przynajmniej nie będzie siary dla audi jak pojedzie na lawecie to co ja walnąłem na lawecie przez 5 ostatnich lat to Ty za kółkiem nie siedziałeś tyle
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie pytam czym chleb smarujesz, tylko o pastę polerską
siemian Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 pasta była dobierana proporcjonalnie do wartości samochodu. Z tego co pamiętam to była to zużyta pasta do zębów z domieszką piasku Miało być robione na nowej paście do zębów z piaskiem ale jak majster się dowiedział że pod maską jest 2,5 to zdecydował się przejść na wersje budżetową
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie pytam czym chleb smarujesz, tylko o pastę polerską to pisz jak człowiek pasta była dobierana proporcjonalnie do wartości samochodu. Z tego co pamiętam to była to zużyta pasta do zębów z domieszką piasku Miało być robione na nowej paście do zębów z piaskiem ale jak majster się dowiedział że pod maską jest 2,5 to zdecydował się przejść na wersje budżetową ja pier..lę ...........czy Ty aby nie powinieneś już dawno spać ?
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 pasta była dobierana proporcjonalnie do wartości samochodu. Z tego co pamiętam to była to zużyta pasta do zębów z domieszką piasku Miało być robione na nowej paście do zębów z piaskiem ale jak majster się dowiedział że pod maską jest 2,5 to zdecydował się przejść na wersje budżetową Czyli majster zna się na rzeczy
siemian Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie pytam czym chleb smarujesz, tylko o pastę polerską niczym nie smaruje... mówił że ten z kubła na śmieci za hotelem jest już posmarowany...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 zamykam grajdoł bo widzę ,że źle się dzieje
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 czym polerowales ? ja tego nie robiłem...oddałem auto i odebrałem...tyle przy tym robiłem nie wiem na jakich materiałach pracuje ten gość...nie pytałem
siemian Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Dobre podejście. Tez uważam ze auto jest do jazdy a nie spuszczania sie nad nim. Jak chce cos naprawić to jadę do mechanika, jak chce wypolerować to jadę do kogoś kto sie tym zajmuje... Widzę ze mamy podobne podejście :-)
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) :-) no wygląda ,że tak ...nie robi mi różnicy czy pasta kosztowała więcej od pada ,czy odwrotnie ...efekt mnie interesuje musiałem rano sprawdzić jak woda spływa...nie ,nie spływa jak auto stoi Edytowane 24 Lipca 2015 przez Arturoo
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Fajne krople, ale jak będziesz pryskał auto na bezdotykówkach to szybko zmyjesz wosk i będzie kupa Fajny tekst z dzisiejszego spota: dlaczego Artur tak się cieszy jak podjeżdża na spota? bo się cieszy że dojechał Musiałem Edytowane 24 Lipca 2015 przez Pucek
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 .....koledzy.... Pucek..tak go tylko "dmuchnąłem" mgiełką by zobaczyć efekt .......i na potrzebny pytań ,których się spodziewałem ,a niestety na wszystkie nie dam rady odpowiedzieć
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 .....koledzy.... Pucek..tak go tylko "dmuchnąłem" mgiełką by zobaczyć efekt .......i na potrzebny pytań ,których się spodziewałem ,a niestety na wszystkie nie dam rady odpowiedzieć Panie zrób to samo za 2 miesiące i porównaj.
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Luz ..jak nie zapomnę to zrobię foto Koło na przyszły sezon już jest Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi