bidzio1 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja to chociaż elektryke na tył w pasztecie założyłem a tu nic... wkoncu znalazła się chwilą na ogarnięcia kabli bo wszystko na szybko robione i kilka rzeczy było do poprawki. I przyokazji ściema szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 od kwietnia nic w temacie ... 2.5 zezłomowane[emoji14]Nie..jakieś kosmetyczne- serwisowe rzeczy ogarnięte. ...a tak to paść jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jeszcze to jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Na lawecie ale jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Na lawecie ale jeździ Żartowniś się odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Hyhyhy passaty tez na lawetach jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 od kwietnia nic w temacie ... 2.5 zezłomowane[emoji14] Nie..jakieś kosmetyczne- serwisowe rzeczy ogarnięte. ...a tak to paść jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 mój ulubiony emot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 ...fajny podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Przeczytałem cały wątek od dechy do dechy - efekt nudy na nocce Kur... ale wy to asiory jesteście dev i siemian, polew niesamowity najbardziej mi tylko szkoda Artura, który dzielnie znosił ataki Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 to co pisali to nic w porównaniu z tym co przez fona przekazywali [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Art. Chcesz 345 brembo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Daj chłopakowi troche odetchnąć finansowo bo przez mody cały czas chleb je i to z poprzedniego dnia bo tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Art. Chcesz 345 brembo ? Po co takie duże do roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mordy w kubeł zazdrośniki, wiem że Was nie stać na takie ekskluzywne hamulce i staracie się dopiec Szanownemu Koledze który i tak je kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mordy w kubeł zazdrośniki, wiem że Was nie stać na takie ekskluzywne hamulce i staracie się dopiec Szanownemu Koledze który i tak je kupi. Polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mordy w kubeł zazdrośniki, wiem że Was nie stać na takie ekskluzywne hamulce i staracie się dopiec Szanownemu Koledze który i tak je kupi.Kierownik a do paseratti mojego miał byś coś co by lepiej hamowalo niż seria A nie zrujnuje mnie finansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Boże tu cały czas tak samo Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 możesz mi zrobic nowe fotki spryskiwaczy mgielkowych? foty powygasaly i sam nie mam pomyslu na tego moda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi