blant88 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Witam , Tak jak w temacie migacze zaczynają mi szaleć jak daje kierunkowskaz (żarówki wszystkie dobre), podobno jest to wina przekaźnika awaryjnych i tutaj muszę zmartwić bo wymieniłem go i dalej szybko migają ,a awaryjne normalnie sobie cykają i tutaj jestem już pogrzebany bo już nie wiem co to może być a denerwuje mnie to bardzo :/
wilku213 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Być może mogą to być zaśniedziałe styki. Sprawdź po nitce do kłębka pokoleii.
blant88 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Być może mogą to być zaśniedziałe styki. Sprawdź po nitce do kłębka pokoleii. ale jakby były zaśniedziałe styki to chyba żarówki by nie świeciły ,a tutaj wszystkie świecą tylko bardzo szybko migają
Fr0styyy. Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Może masz ledy w kierunkach? Odpowiedni przerywacz kupiłeś?
blant88 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 a dziś mi się zdarzyło takie coś że zaczeły szybko migać a po chwili zaczeły normalnie migać przejechałem jakieś pare kilometrów i zaś migały szybko i tak na zmiane nie wiem o co chodzi :/ ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- Może masz ledy w kierunkach? Odpowiedni przerywacz kupiłeś? ledów w kierunkach nie mam , a przerywacz jest odpowiedni taki sam nr jak w starym
Fido Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Być może mogą to być zaśniedziałe styki. Sprawdź po nitce do kłębka pokoleii. ale jakby były zaśniedziałe styki to chyba żarówki by nie świeciły ,a tutaj wszystkie świecą tylko bardzo szybko migają Nie komentuj tylko posprawdzaj wszystkie sześć żarówek i kostki do nich. Ewidentnie tam leży przyczyna jak podpowiadają wyżej.
blant88 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Być może mogą to być zaśniedziałe styki. Sprawdź po nitce do kłębka pokoleii. ale jakby były zaśniedziałe styki to chyba żarówki by nie świeciły ,a tutaj wszystkie świecą tylko bardzo szybko migają Nie komentuj tylko posprawdzaj wszystkie sześć żarówek i kostki do nich. Ewidentnie tam leży przyczyna jak podpowiadają wyżej. dobrze tylko nie krzycz
Fido Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Gdybym krzyczał to użył bym dużych liter. Proponuję tylko byś wziął się do roboty bo z samego pisania się nie naprawi.
wilku213 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Kolego ja Ci podpowiadam z własnej autopsji Do prześwietlenia wszystkie kable, styki, kostki, a zobaczysz, że to tam leży problem.
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 Dobrze koledzy posprawdzam to jak auto odbiore od lakiernika wiec za jakies 2 tyg to jak narazie zamykam temat ,a jak auto bede miał to napisze co i jak pozdro i dzięki wielkie ---------- Post dopisany 02-07-2013 at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2013 at 11:25 ---------- Ok panowie muszę przyznać styki były mocno zajechane:facepalm: i przez to szalały jak głupie więc temat uważam za zamknięty !
Rekomendowane odpowiedzi