pavol1986 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam pytanie do znawców tematu, turbo po regeneracji jakoś na moje po regeneracji na moje późno wstaje chyba że ajm tak ma dolot szczelny wężyki sprawdzone na krótko jak podłączyłem z serva to podobnie reagowało. Regenerowane ponieważ poszedł olej stroną zimną
kingsoft-grucha Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Turbo bardzo późno wstaje, a czy wczesniej było tak samo czy dobrze??
pavol1986 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Raczej tak samo też późno wstawało
przemik Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zrob komplet logów jak bozia przykazała... wątek nadaje sie do smietnika
Sztomel Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Skoro przy podłączeniu podciśnienia bezpośrednio na gruchę, turbo dalej późno wstaje to albo króciec przy pompie vacuum lata luźno albo turbo jest źle zregenerowane chyba, że faktycznie w pozostałych logach będzie widać przyczynę tego niedomagania. Z całą pewnością chciałbym zobaczyć przede wszystkim log 011 BS i log 011 dynamiczny z podpiętym bezpośrednio podciśnieniem na gruchę.
Rekomendowane odpowiedzi