luki12xd Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 powiedzcie mi ile piecowe przyciemnanie szyb, folia to lipa włg mnie w sedanie tylna szyba i szyby w tylnych drzwiach
Faziox Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Cześć. Podłącze się, czy orientuje się ktoś gdzie w Krakowie i okolicach przyciemnia Szyby? W dobrych pieniądzach.
hubi_a4 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Panowie wrzućcie zdjęcia jak wyglądają Wasze zabawki po ściemie szybek Też planuje tylko że łącznie z bocznymi przednimi... PS. Nie podoba mi się oklejone pół auta
2rau Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Panowie polecam gorąco człowieka z Nowej Soli, ogłasza się na wielu portalach łatwo go znaleźć. Fachowa i szybka robota, człowiek dojeżdża do klienta za darmo (w granicach rozsądku), musi tylko znaleźć kilku klientów w tych okolicach. To co legalne czyli 5 szyb w kombi, zapłaciłem 270 zł. Kilka rodzajów folii do wyboru. Jednym słowem - warto! Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi