UwagaLece Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam was klubowicze pewnie nikt nie odpowie na moje dręczące mnie od sporego czasu pytanie mianowicie kilka pytań. Może jakiś mały wstęp aktualnie mam a4 b5 1,9 TDI 110 wiadomo ekonomiczna jednostka itd (ale mocy brak ;/). Zastanawiam się nad kupnem S4 2,7 i założeniem do niej instalacji LPG chodź pewnie 90% zaraz napisze ze szkoda auta po co kupować jak nie stać na benzynę ale po co przepłacać jak można jeździć za połowę ceny ? Aby się pokazać ? Instalacje gazowe są chyba teraz na tyle dobre, że nie czuje się ubytku mocy a silniki znoszą to dobrze. Czy w granicach 20 24tysięcy (do 30 z instalacja gazowa) kupi się w miarę dobry egzemplarz czy lepiej sobie odpuścić i szukać czegoś innego ? Czytałem, że koszt instalacji gazowej 5600+400 hamownia. Byłbym zadowolony z spalania 15l LPG na 100km w mieście przy normalnej jeździe (jak bd moja kobieta zamulać) Może macie inne fajne pomysły lepsze od mojego ? (2,7 ma mi zastąpić w pewnym stopniu motocykl aktualnie siedzę w UK planuje zakup na następny rok) 2 opcja a6 2,4 170 quattro. (jak napiszecie ze nic nie kupie za 24tysiecy sensownego itd...) Pozdrawiam Czekam na odpowiedzi
bawół1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 2,4 170 KM w A6 to wcale nie rewelacja , a ta moc ginie w takiej budzie.
mirek11976 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 witam ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- moze mi ktos powiedziec jak tu zalozyc nowy temat?
Gutterman Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 a nie lepiej zchipować diesla ??. Za te pieniadze spokojnie cos kupisz tylko musisz sie liczyc ze bedziesz musial cos w niego wlozyc zreszta jak w kazde auto które sie kupuje
Marynarz____ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 witam---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- moze mi ktos powiedziec jak tu zalozyc nowy temat? masz ikonke w każdym dziale "+nowy temat"
Grigori Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 s4 to inna bajka, żadne 2.8 , 2,4 czy cokolwiek innego to nie te ligi osiągów, to jak maluch a bmw m3 , to stan umysłu A wiem że są w PL S4 600KM+ na LPG shamowane , także spoko
Rekomendowane odpowiedzi