darkb Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam koledzy jak w temacie posiadam aktualnie radio concert kaseciaka w swojej a4 B5 lift lecz niestety dobre radyjko lecz dopadł je problem regulacji głośności i moje pytanie biegnie w kierunku czy w B5 lift można zamontować radyjko audi concert bądź chorus z audiczki małyszki b6 , bo ceny widzę że nie wiele różnią się. Szukam radia na CD i kolejne pytanie czy to radio z małyszki będzie pasowało bez problemu w miejsce radia w B5 , dziękuje za pomoc i ewentualne podpowiedzi
Tom A4 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 tak pasuje no problem w miejsce starego
darkb Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 a kwestia wtyków przyłączeniowych jak wygląda czy są takie same czy inne
Tom A4 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 musisz zerknąć ale chyba w twoim starym radiu sa 2 plusy a tam tylko jeden ale dokładnie nie pamietam
maq Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 kolego z małysza b6 nie pasuje! Zobacz jaki jest kształt radia dokładanie. Concerty z a4 b6 są w kształcicie trapezu z przodu. Musisz szukać concerta 22 cm czyli np z a6 c5. Ja u siebie właśnie montowałem concert II cd a oryginalnie miałem chorusa. Wtyczki trzeba przerabiać tzn przepinać piny we wtyczce zasilania oraz z miniiso. Do tego musisz mieć can w zegarach żeby radio Ci się nie wyłączało co godzinę i działało podświetlanie przycisków
Tom A4 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ja miałem zamontowane z b6 tylko concerta i nie było w trapez zerknij tu 1999 Audi A4 2.8 Concert Radio-->Concert 2?? podświetlenie ogarnia się w 10 minut Sam Naprawiam - [car audio]Radio Concert II - podświetlenie przycisków
maq Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tom ale tu nie pisze w tym linku z jakiego auta to jest radio. Z a4 b6 masz np tutaj: RADIO CONCERT II AUDI A4 B6-B7! REGENERACJA!! HIT! (3323952350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI CONCERT II DO A4 !! NAJPEWNIEJ BO OD FIRMY ! (3289049978) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a to jest takie jak pasuje z a6 c5 np. ( chyba też TT ): AUDI CONCERT II 22CM AUDI A2 A3 A4 A6 A8 TT !!!!!! (3321503565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI CONCERT II DO A3 2001 - 2003 !! OD FIRMY !! (3289049894) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja właśnie takie u siebie montowałem w ubiegłym tygodniu. Z podświetleniem to wie, że łatwo można to ogarnąć ale jak kolega ma auto z 99 roku to może ma can i wtedy nie będzie musiał nic przerabiać z tym podświetlaniem.
darkb Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a czy można sprawdzić czy mam can jakoś
Rekomendowane odpowiedzi