Ccartmanek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 No ładnie , jakie odczucia?? różnica bardzo duża nie spodziewałem się, że aż taka będzie.. nie wysiadam z samochodu
MAGIC87 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 100KM/1l osiagniete:wink: moment fajnie poprowadzony to i sprzegło po du.. nie dostanie:naughty:
Piotrek98igo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 fajnie nawet,a jaki masz przebieg?
Ccartmanek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 fajnie nawet,a jaki masz przebieg? na liczniku 190, ale strzelam, że ma około 250.
klattaa Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 super wykres jak zawsze u witka pewnie ładnie lata jak juz ruszy przy tym niutonie. U mnie wygląda podobnie seria była 185km/380nm po zabiegu jest 206km/420nm jak mam w quattro więc większa masa i DPF cały czas na pokładzie ciekawe czy po jego usunięciu coś by podskoczyło.
Ccartmanek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 super wykres jak zawsze u witka pewnie ładnie lata jak juz ruszy przy tym niutonie. U mnie wygląda podobnie seria była 185km/380nm po zabiegu jest 206km/420nm jak mam w quattro więc większa masa i DPF cały czas na pokładzie ciekawe czy po jego usunięciu coś by podskoczyło. Robiłeś program mając DPF? usuń i na pewno będzie lepiej chyba, że nie masz z nim kłopotów. Chociaż dziwne to, że robiłeś program mając to gówno chyba nie u Witka?
klattaa Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 właśnie u witka robiłem wszystko działa ok on też nic nie wspominał w wywalaniu tego dopóki działa dobrze
snajper1998 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 powiem szczerze ze juz w dwoch miejscach slyszalem ze usuwanie dpfu to wiekszego sensu nie ma , przyrost mocy bez dpfu jesli bedzie to niewielki a okupiony napewno wiekszym dymieniem (jesli chce sie zrobic program bez dymu bez dpfu to bedzie on slabszy gdyby zostal on na pokladzie) . Przykladem moze byc auto Orła
Rekomendowane odpowiedzi