Chemik21 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam, mam denerwujący problem, a mianowice nie moge otworzyć schowka pasażera, dźwignia jest prawdopodobnie wyłamana w środku i pociągając za nią nie mogę go otworzyć. Schowek otwieram po zdjęciu dekielka z boku i wciśnięciu zatrzasku. Jak uporać się z tym problemem? Jak dostać się do tej klapki w schowku?
rafalw80 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam, mam denerwujący problem, a mianowice nie moge otworzyć schowka pasażera, dźwignia jest prawdopodobnie wyłamana w środku i pociągając za nią nie mogę go otworzyć. Schowek otwieram po zdjęciu dekielka z boku i wciśnięciu zatrzasku. Jak uporać się z tym problemem? Jak dostać się do tej klapki w schowku? poczytaj to http://a4-klub.pl/wnetrze-99/b6-awx-schowek-zatrzasniety-17509/ Pozdro
krzysbond007 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam. Mam ten sam kłopot, klameczka jest luźna. Czytałem [b6 AWX] i nie wiem o jaką zaślepkę chodzi. Mógłby ktoś podesłać mi jakąś fotkę? Chciałbym otworzyć, a potem naprawić. Z góry dzięki za pomoc.
Chemik21 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zaślepiające jest po prawej stronie od drzwi pasażera, jak je otworzyła będziesz miał do niej. Dostęp. Wystarczy płaski srubokret i wsadzicmgo u dołu dekielka po czym go zdjąć, następnie u góry po lewej stronie musisz wcisnąć przycisk by otworzyć schowek.
krzysbond007 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dzięki. Będę jutro walczył. Rozumiem, że ta zaslepka to jest to takie małe czarne plastikowe coś w srebrej listwie nad drzwiczkami schowka po prawej stronie?A gdzie jest ten od góry po lewej stronie przycisk? Jak miałbyś jakieś fotki to byłby wdzięczny.
Chemik21 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 Otworzyła to zobaczysz. Musisz zdjąć dekielka identyczny jest od strony kierowcy tylko tam są bezpieczniki
Rekomendowane odpowiedzi