luco Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 Tak posiadam zawieszenie 1BA czy wystarczy dokupić tylko sprężyny aby nie stracić bardzo na komforcie myślę że eibach -30 by wystarczyły.
proximpuh Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Tak posiadam zawieszenie 1BA czy wystarczy dokupić tylko sprężyny aby nie stracić bardzo na komforcie myślę że eibach -30 by wystarczyły. Myślę, że w zupełności wystarczy, dobry kompromis pomiędzy komfortem i wyglądem ja mam 1BE -20 u siebie i uważam, że jest ok. za stary jestem na mega glebę, jeszcze kości by się pogruchotały
kristof2009 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 wrzuc listwy S-Line zewnetrzne furka fajna kolor
miron78 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 jak ma zmienić fele jak dopiero co je kupił Co do autka to zacznę od wypisania wszystkich zalet: - kolor na razie to tyle A co do spalania to może nie jest to najmniejszy wynik jaki da się zrobić tym autkiem (7,5l) ale też nie rozumiem Twojego szoku i zdziwienia Jak by palił 6,5l to było by rozumiem OK ? Jeżeli tak to czegoś nie rozumiem - kupujesz furkę za prawie 50 tyś zł a 5zł na 100km ma takie duże znaczenie ?
griga-st Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Tez miałem napisać ze felunek fee i w ogóle... Ale jednak pasują one do tego białasa:thumbup1: No, może bez tego czerwonego paska:wink:
andynl Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ja bym wywalił na Twoim miejscu niklowane listwy (obwódki) z okien bo i tak ich nie widać a czarny z białym by miało lepszy efekt.
Rekomendowane odpowiedzi