Szwedzik Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc kół na pewno teraz na większe niż 16" nie zmienię ponieważ dopiero co kupiłem do nich oponki. Z ksenonami też bym się wstrzymał bo lampy oryginał Valeo tak jak kolega wyżej wspomniał, teraz bardziej interesuje mnie przyćmienie szybek a także zastanawiam się nad " AUDI A4 B5 AVANT KOMBI SPOILER LOTKA DASZEK (3294313860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,,,AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (3321888218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. " co wy na to ? Jaki polecacie wosk lub mleczko aby autko ładnie błyszczało ?
Seikokilla Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc kół na pewno teraz na większe niż 16" nie zmienię ponieważ dopiero co kupiłem do nich oponki. Z ksenonami też bym się wstrzymał bo lampy oryginał Valeo tak jak kolega wyżej wspomniał, teraz bardziej interesuje mnie przyćmienie szybek a także zastanawiam się nad " AUDI A4 B5 AVANT KOMBI SPOILER LOTKA DASZEK (3294313860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,,,AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (3321888218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. " co wy na to ? daszek polecam jak najbardziej a przy okazji , ładny środek i fajna skrzynka w bagażniku
Szwedzik Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Widzę że też miałeś problem z goniącą klamką wewnątrz? Wystarczy wymiana sprężynki ?
Seikokilla Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 głownie pękają sprężynki ale u mnie dodatkowo był ułamany trzpień wiec cala klamkę wymieniałem jak cos patrz w dziale sprzedam, zawsze się cos znajdzie
Szwedzik Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ok dzięki, będę musiał popatrzeć bo denerwuje trochę jak na dziurach telepie klamką i przy zamykaniu
klysek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc kół na pewno teraz na większe niż 16" nie zmienię ponieważ dopiero co kupiłem do nich oponki. Z ksenonami też bym się wstrzymał bo lampy oryginał Valeo tak jak kolega wyżej wspomniał, teraz bardziej interesuje mnie przyćmienie szybek a także zastanawiam się nad " AUDI A4 B5 AVANT KOMBI SPOILER LOTKA DASZEK (3294313860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,,,AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (3321888218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. " co wy na to ?Jaki polecacie wosk lub mleczko aby autko ładnie błyszczało ? co do mleczka,wosku itd. tutaj masz dział gdzie sie wszystkiego dowiesz Auto Detailing lotka super sprawa a,zenon co do tego maja oryginalne lampy valeo przeciez nic z nimi nie robisz nawet ich nie wyjmujesz
Rekomendowane odpowiedzi