griga-st Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Taka mikrofazę dostałem na MS w ubiegłym roku od Swiswaxa Jestem fanem niemieckiego fussballu. Lepsza jest od różowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Świetna maszyna i słuszny silnik Założyłeś ten Carbon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Różowa to tylko do polerowania Kena i Barbie Narazie. Bo czekam na ostatnia przesyłkę Co tam ciekawego zakupiłeś Osiem tysięcy od zmiany i zero ubytku oleju. tak trzymać moja krówka stoi w serwisie z wywalonymi bebechami zobaczymy czy pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Rezasz Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 zobaczymy czy pomoże Pomoze,pomoze Rezasz Grzechu Twoj sasiad z za miedzy ociaga sie troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A to efekt tego, że Swizöla mam za sąsiada:doh: ---------- Post dopisany 26-08-2013 at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 13:50 ---------- No i działa jak należy: Jak by chciał ktoś kalibrować : Wie man eine VW Rückfahrkamera “high” bzw den “Rear Assist” selber kalibriert. (Update 2) Ť bronken.de Sam robiłeś kalibrację?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kalibracji nie robiłem. Nie musiałem. Naprędce sprawdziłem linie butelkami z woda i zgadzają się idealnie. Podejrzewam ze jak jest sterownik od A4 to nie trzeba tego akurat kalibrować. Ale można by się było pobawić dla samej sztuki. Z tym opisem to bułeczka Co tam ciekawego zakupiłeś Jak wyjeżdżam z rana do pracy to niemal o tej samej porze jedzie koleś jakąś zpimpowana A1. I tak do 170 zawsze mnie objeżdża. Powiedziałem pewnego razu: dość tego! I... zmieniłem godzinę wyjazdu Po pewnym czasie wyczul mnie skubany i jeździ teraz tez o ta godzinę wcześniej Wiec teraz postanowiłem powziąć bardziej radykalne środki i pewnie jesienią będzie pan szanowny musiał ta A1 zamienić na coś mocniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Masz nowy ,100% zdrowy motor wiec najwyzszy czas cos go dlubnac Co do kalibracji kamery ,ja kiedys probowalem z taka plyta wlasnej produkcji ,ale nie udalo mi sie ,elementy byly rozpoznawalen ,ale caly czas mialem jakis blad o wartosciach czy parametrach poza zakresem Blad kalibracji wyskoczy chyba w momencie zmiany kodowania ,ja mam blad ,jak bedzie okazja to zrobie do w ASO ,poki co nauczylem sie z tym zyc Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez MarcinOslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Po pewnym czasie wyczul mnie skubany i jeździ teraz tez o ta godzinę wcześniej :facepalm: gościu ma chyba nie za bardzo pod kopułą, mnie by się nie chciało wstawac godzinę wcześniej tylko po to żeby się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ale caly czas mialem jakis blad o wartosciach czy parametrach poza zakresem Co miałeś za błąd? Gość pisze ze w bloku pomiarowym "130" w trzecim okienku maja się zmieniać wartości: 0x0066(krótko, i nie pokazuje się więcej, to znaczy ze sterownik przelicza wartości wklepane wcześniej w 04/05 z obrazem z kamerki) > 0x00AA (kalibruje się kamera) > odczekać 1-2min i powinna się pojawić wartość 0x0000. Wtedy jest wszystko w porządku i kamerka jest skalibrowana. Jeżeli stoi 0x0003 kamera nie rozpoznała szablonów, jeżeli stoi 0x0004 coś jest namieszane(źle policzone/wymierzone) w kanałach 04 i/lub 05. Tak pisze. Nie mogę potwierdzić ze tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak dokladnie jest i tak to robilem Jak zupelnie zle ustawilem plyte ,to mialem blad 0x0003 ,czyli kamera nie rozpoznawala wogole figur Po teoretycznie poprawnym ustawieniu plyty ,caly czas mialem blad 0x0004 ,czyli wlasnie zle wprowadzone wartosci odleglosci itp. Probowalem tez VASem ,bo tam sie wprowadza mniej tych wartosci ,ale tez nie poszlo ,zreszta VAS jest tak wolny ze to nie na moje nerwy Wkoncu to odpuscilem Tak jeszcze odnosnie kalibracji .. Pewien makaroniarz skalibrowal na plycie wlasnej roboty kamere Lane Assist przyklejona do szyby na tasmie dwustronnej http://forum.audirsclub.it/showthread.php?42250-Installazione-Lane-Assist-prosieguo-del-thread-lane-manteniment-calibration-VAS6430/page3 Zastanawiam sie tez nad zrobieniem takiej plyty ,juz 2 razy probowalem to zrobic w ASO w PL i sie nie udalo ,bo nie ma czym ,jest chyba tylko jedna czy dwie plyty na caly kraj .. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez MarcinOslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 tylko jedna czy dwie plyty na caly kraj .. Pisal to samo Grzechu. W Rajchu robia tez z tego historie porownywalna do zaklinania deszczu Generalnie wcale sie nie dziwie. Stanowisko kosztuje ok. 30 tys. eurasow... W ramach "podaruj sobie odrobine luksusu" babcia dostala dekory 1NK Szczotkowane alu jest ostatnio bardzo IN w calej palecie Audi Ciezko jest tez dorwac komplet w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 A jak ja sprzedawałem swoje 1NK to nikt nie chciał przez długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) A jak ja sprzedawałem swoje 1NK to nikt nie chciał przez długi czas A jak szukalem dlugi czas to tez cisza grobowa byla Mod czekający od pn. dwóch lat: Chłodnica powietrza od 3.0BiT + Hybryda + KAT 100cpsi + program+ program skrzyni. Cel to ~300 w miarę stabilnych KM. Turbina jest zrobiona u nas na Podkarpaciu w Rakszawie k. Łańcuta i gości mogę jak najbardziej polecić. Profesjonalna robota w każdym calu. Na program czasu narazie nie starczyło....Czas na grzebanie mam tylko jak ze spania sobie coś urwę...Mecze się jeszcze z tym nieszczęsnym odpowietrzeniem silnika. Strzałkami zaznaczyłem przewody odprowadzające gazy z bloku silnika. Kolega Olinek opisał już na forum jak potrafią zasyfić dolot. Edytowane 10 Września 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 LPG założyłeś???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jednak turbawka gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) LPG założyłeś???? Jak bym miał pusto z tylu po lewej stronie tak jak u ciebie, to już by dawno siedział Jednak turbawka gotowa Stety- niestety auto znalazło nowego właściciela który uznał ze jest warte tyle kaski. Na kilka latek (chyba) daje sobie spokój z Audi. Jak znajdę czas to wrzucę fotki następcy *****Do sprzedania w/w zestaw P&P na 320KM **** Edytowane 30 Listopada 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi