Gibons Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Zaraz zerknę jak to u mnie wygląda ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Hmm też nie mam tam bezpiecznika jest wolne miejsce, ale jest blaszka która chwyta bezpiecznik ale po jednej stronie prawej. W innych wolnych polach widzę że tej blaszki w ogóle nie ma w kostce obok czarnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No to u Ciebie da sie podlaczyc u mnie nie ma blaszki w srodku podpinam na lewa strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Blaszkę mam tylko z jednej strony z prawej. Drugiej blaszki nie ma więc chyba jednak się nie da. Jak wyjmę jakiś bezpiecznik to są 2 blaszki wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tę drugą blaszkę masz dołożyć chłopaku:facepalm: Z tyłu wkładasz pina tę szeroką żabkę do bezpieczników, w piwrwszym poście tematu ADS masz rozpisane jakie piny idą do skrzynki bezpiecznikowej Podłączyłem jeszcze muszę zrobić kodowanie i zobaczymy czy będzie śmigać na tym bezpieczniku co się podpiąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Super kiera najladniejsza z poliftowych Manetki zmieniales tylko ze wzgledow estetycznych ? Zmieniles razem z czujnikiem kata skretu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Super kiera najladniejsza z poliftowychManetki zmieniales tylko ze wzgledow estetycznych ? Zmieniles razem z czujnikiem kata skretu ? Dokładałem tempomat i założyłem od razu manetki poliftowe bo wydają mi się ładniejsze taśma była z manetkami więc nie przekładałem swojej tylko założyłem całość i skalibrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 A jak jest w przypadku wymiany samej kiery bez tasmy ,ten dodatkowy przycisk "NAV" ,ktorego nie ma przed liftem rowniez bedzie dzialal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak czy siak nie będzie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Myslalem ,ze po wymianie tasmy bedzie Zaglebiales temat w czym jest problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak czy siak nie będzie działał. Ciekawe czy nie działa przy mmi 3g+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie wiem na 2G na pewno nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na 3g i taśmie z po lifta też nie działa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Gibon furka pierwsza klasa, aż zazdroszczę. Brakuje mi właśnie dekoru na tunel i zegary piano Ile Cię kosztował dekor na tunel ? Kiera masakra super się prezentuje. Dużej ilości km życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Gibon furka pierwsza klasa, aż zazdroszczę. Brakuje mi właśnie dekoru na tunel i zegary piano Ile Cię kosztował dekor na tunel ?Kiera masakra super się prezentuje. Dużej ilości km życzę ! Dzięki za dekor w tunel dałem 100zł brakuje mi jeszcze w deske rozdzielczą. Próbuję namierzyć coś z chromem w dobrej kasie żeby pomalować na piano bo ramka w okół zegarów też będzie black tylko zastanawiam się czy z chromem w okół wyświetlacza czy bez hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A te dekory z drzwi nie są lekko brązowe ? Jak będziesz miał dekor w tunel za taki kesz to chętnie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A te dekory z drzwi nie są lekko brązowe ? Jak będziesz miał dekor w tunel za taki kesz to chętnie przyjmę Może na foto takie złudzenie. Oryginalne black piano sprawdzałem też po numerze z tyłu czy czasem nie malowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ramka fajnie wygląda z chromem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie nie chodziło mi o foto. U mnie są niby czarne ale pod słońce są jakby lekko upalane. Na desce mam logo quattro na dekorze i oczywiście orginały znaczki audi z drugiej strony. A znowu jak przeglądam aukcje to są czarne takie bez wyrazu i boje się że jak kupie dekor na tunel to będzie inny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ramka fajnie wygląda z chromem http://s10.postimg.org/7s6510m5h/DSC_0736.jpg Wymieniałeś też licznik ? czy wystarczy jakoś tą obudowę zegarów przełożyć ? ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Nie nie chodziło mi o foto. U mnie są niby czarne ale pod słońce są jakby lekko upalane. Na desce mam logo quattro na dekorze i oczywiście orginały znaczki audi z drugiej strony. A znowu jak przeglądam aukcje to są czarne takie bez wyrazu i boje się że jak kupie dekor na tunel to będzie inny :/ U mnie jest czarny połysk tzw piano nawet pod światło widać że czarne więc nie wiem. Jest jeszcze takie ciemne drewno mega ciemne bardzo podobne do piano może Ty masz to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 [h=3]Modyfikacja licznika: ramka od S5 piano i białe wskazówki zagarów[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi