Gibons Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Zaraz zerknę jak to u mnie wygląda ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Hmm też nie mam tam bezpiecznika jest wolne miejsce, ale jest blaszka która chwyta bezpiecznik ale po jednej stronie prawej. W innych wolnych polach widzę że tej blaszki w ogóle nie ma w kostce obok czarnej.
andynl Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 No to u Ciebie da sie podlaczyc u mnie nie ma blaszki w srodku podpinam na lewa strone
Gibons Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Blaszkę mam tylko z jednej strony z prawej. Drugiej blaszki nie ma więc chyba jednak się nie da. Jak wyjmę jakiś bezpiecznik to są 2 blaszki wszędzie.
andynl Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Tę drugą blaszkę masz dołożyć chłopaku:facepalm: Z tyłu wkładasz pina tę szeroką żabkę do bezpieczników, w piwrwszym poście tematu ADS masz rozpisane jakie piny idą do skrzynki bezpiecznikowej Podłączyłem jeszcze muszę zrobić kodowanie i zobaczymy czy będzie śmigać na tym bezpieczniku co się podpiąłem
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Super kiera najladniejsza z poliftowych Manetki zmieniales tylko ze wzgledow estetycznych ? Zmieniles razem z czujnikiem kata skretu ?
Gibons Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Opublikowano 26 Maja 2014 Super kiera najladniejsza z poliftowychManetki zmieniales tylko ze wzgledow estetycznych ? Zmieniles razem z czujnikiem kata skretu ? Dokładałem tempomat i założyłem od razu manetki poliftowe bo wydają mi się ładniejsze taśma była z manetkami więc nie przekładałem swojej tylko założyłem całość i skalibrowałem.
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 A jak jest w przypadku wymiany samej kiery bez tasmy ,ten dodatkowy przycisk "NAV" ,ktorego nie ma przed liftem rowniez bedzie dzialal ?
MarcinOslo Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Myslalem ,ze po wymianie tasmy bedzie Zaglebiales temat w czym jest problem ?
dobry1 Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Tak czy siak nie będzie działał. Ciekawe czy nie działa przy mmi 3g+
miodzio Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Na 3g i taśmie z po lifta też nie działa:wink:
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Gibon furka pierwsza klasa, aż zazdroszczę. Brakuje mi właśnie dekoru na tunel i zegary piano Ile Cię kosztował dekor na tunel ? Kiera masakra super się prezentuje. Dużej ilości km życzę !
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Gibon furka pierwsza klasa, aż zazdroszczę. Brakuje mi właśnie dekoru na tunel i zegary piano Ile Cię kosztował dekor na tunel ?Kiera masakra super się prezentuje. Dużej ilości km życzę ! Dzięki za dekor w tunel dałem 100zł brakuje mi jeszcze w deske rozdzielczą. Próbuję namierzyć coś z chromem w dobrej kasie żeby pomalować na piano bo ramka w okół zegarów też będzie black tylko zastanawiam się czy z chromem w okół wyświetlacza czy bez hmm
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 A te dekory z drzwi nie są lekko brązowe ? Jak będziesz miał dekor w tunel za taki kesz to chętnie przyjmę
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 A te dekory z drzwi nie są lekko brązowe ? Jak będziesz miał dekor w tunel za taki kesz to chętnie przyjmę Może na foto takie złudzenie. Oryginalne black piano sprawdzałem też po numerze z tyłu czy czasem nie malowane.
Gresus Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Nie nie chodziło mi o foto. U mnie są niby czarne ale pod słońce są jakby lekko upalane. Na desce mam logo quattro na dekorze i oczywiście orginały znaczki audi z drugiej strony. A znowu jak przeglądam aukcje to są czarne takie bez wyrazu i boje się że jak kupie dekor na tunel to będzie inny :/
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Ramka fajnie wygląda z chromem http://s10.postimg.org/7s6510m5h/DSC_0736.jpg Wymieniałeś też licznik ? czy wystarczy jakoś tą obudowę zegarów przełożyć ? ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Nie nie chodziło mi o foto. U mnie są niby czarne ale pod słońce są jakby lekko upalane. Na desce mam logo quattro na dekorze i oczywiście orginały znaczki audi z drugiej strony. A znowu jak przeglądam aukcje to są czarne takie bez wyrazu i boje się że jak kupie dekor na tunel to będzie inny :/ U mnie jest czarny połysk tzw piano nawet pod światło widać że czarne więc nie wiem. Jest jeszcze takie ciemne drewno mega ciemne bardzo podobne do piano może Ty masz to ?
dobry1 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 [h=3]Modyfikacja licznika: ramka od S5 piano i białe wskazówki zagarów[/h]
Rekomendowane odpowiedzi