Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Kurde ale kupować znowu sam licznik dla tych ramek
andynl Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Kurde ale kupować znowu sam licznik dla tych ramek Ja kupiłem licznik od anglika za 150 zł w wakacje będzie podmianka:naughty:
Gresus Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Trochę słabe zdjęcie ale wygląda to u mnie tak: A nie wie ktoś może czym spolerować ten dekor, bo pod słońce są delikatne ryski. Ciągle mi ktoś ręką jeździ po tym dekorze :/
Gibons Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 Kurde ale kupować znowu sam licznik dla tych ramek Ja kupiłem licznik od anglika za 150 zł w wakacje będzie podmianka:naughty: W sumie też jakieś wyjście można też kupić pewnie jakiś uszkodzony ogólnie graty muszą być od a5 ? 1. licznik 2. ramka licznika 3. rama/mocowanie licznika czy ramki podejdą od A4 ?
simplus Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 A nie myślałeś czy nie iść bardziej w kierunku zmiany ramki na polift? Nie wiem czy liczniki z A4 prze i polift się różnią wielkością? Czy jest tak jak w przypadku linka Pawła, że jest większa dziura ? Czy ktoś to zrobił?
Gibons Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 Jeżeli chodzi o A4 to chyba jest tak samo. Do wymiany ramka mocowanie licznika i chyba właśnie obudowa licznika.
andynl Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Kurde ale kupować znowu sam licznik dla tych ramek Ja kupiłem licznik od anglika za 150 zł w wakacje będzie podmianka:naughty: W sumie też jakieś wyjście można też kupić pewnie jakiś uszkodzony ogólnie graty muszą być od a5 ? 1. licznik 2. ramka licznika 3. rama/mocowanie licznika czy ramki podejdą od A4 ? Ja kupiłem licznik i do tego ramki (te szare ) od A5 przelakierowałem na piano Od A4 nie podejdą do tego licznika(obudowy licznika) bo maja inaczej profilowane te ostre końce Osobiście lepiej mi się podoba licznik z A5 niż liftowy A4 no ale to rzecz gustu, a gusta są jak d*pa każdy ma inną
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wiem że dzisiaj Niedziela, ale w tygodniu nie ma czasu za bardzo więc dzisiaj musiałem coś porezać. Zderzak S-line przygotowany do montażu na jutro. Stary ściągnięty grill przełożony Oraz wpadł Intercooler od 3.0TDI faktycznie nie trzeba żadnych złączek przejściówek itp. Wszystko pasuje P&P Problem jest jedynie z tymi bocznymi plastikami nie nachodzą całkowicie na IC od 3.0TDI i teraz nie wiem czy je trochę przyciąć/uciąć czy odchylić na bok
simon__75 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Rezanko idzie pełna parą Duzy koszta takiego ICka ?? Widze ze w zderzaku masz juz otwory na PDC.... (mozesz podesłać fotki jak sa/wygladają mocowania czujników ??? )
andynl Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja ciągle się zastanawiam nad tym zderzakiem S, jakoś nie bardzo mi podchodzi wizualnie:facepalm:
simon__75 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja ciągle się zastanawiam nad tym zderzakiem S, jakoś nie bardzo mi podchodzi wizualnie:facepalm: za***isty jest !
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Za Intercooler dałem 200zł. Jutro pstryknę Ci foto jak wygląda uchwyt PDC. Zastanawiam się też nad grillem shadow. ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- A ja ciągle się zastanawiam nad tym zderzakiem S, jakoś nie bardzo mi podchodzi wizualnie:facepalm: andynl miałem to samo, ale powiem Ci że na żywo całkiem inaczej to wygląda i przymierzając je oba dzisiaj tak na sucho do samochodu S-line wygląda lepiej poza tym tył zmieniłem na S-line więc nie wypada jeździć bez przodu a że wpadnie jeszcze PDC z którym jutro będę walczył to przy okazji wymieniłem zderzak na S-line. Zastanawiam się tylko jeszcze czy nie dać czarnego grilla z czarną obramówką zamiast chromu i w kratkach zderzaka pomalować chrom na czerń.
simon__75 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Cos takiego ten IC ? 8K0145805E ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- Jak jutr bdziesz walczyl z PDC z przodu poprtsykaj jakies fotki : jak idzie wiazka...gdzie dales kostke...jak masz ustawione czujniki...ktoredy przeszla wiazka z tylu itp.... Liczę na Ciebie przed moją walką
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Cos takiego ten IC ?8K0145805E ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- Jak jutr bdziesz walczyl z PDC z przodu poprtsykaj jakies fotki : jak idzie wiazka...gdzie dales kostke...jak masz ustawione czujniki...ktoredy przeszla wiazka z tylu itp.... Liczę na Ciebie przed moją walką Tak dokładnie 8K0145805E to numer IC od 3.0TDI za 300zł/350zł można kupić nowy a za 200zł używany. Foty jakieś pstryknę jutro mam nadzieję że przyjdzie mi jutro paczka z przewodami do wiązki bo czekam już tydzień
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zamiast chromu czerń robi efekt No tak właśnie rozmyślam czy przodu nie zrobić w czerń
dawidg2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wstawił bym fotę czarnego z pakietem czerń ale nie jest mojego autorstwa, auto też czarne i efekt jest.
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Taki byłby efekt mniej więcej... co o tym sądzicie ?
main Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Lord Vader i ciemna strona mocy moim zdaniem dobrze to wygląda pod warunkiem że nie masz zbyt wiele chromu na całym aucie
Rekomendowane odpowiedzi