Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Chyba widziałem kotecka". Czyli jak się pozbyć kota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

No Dev, kocurek istny diobeł :decayed:

Opublikowano
Dev, fajny kiciuś :decayed:

A pro po problemu to jak tamten jest kocurem to kup sobie kocura to go przegoni :wink: chyba że wolisz psy to kup psa :naughty:

Tamten od sąsiadów zaznaczył swój teren i ciężka sprawa aby go wygonić :kwasny:

mam jeszcze kocura, ale straszny bandyta z niego, psy, koty, lisy, wszystko co ma cztery łapy sie go boi jak ognia... :facepalm:

ostatnio spuscił wp***dol lisowi który wyciagał kury z kurnika sasiada

http://images44.fotosik.pl/737/86694a3e7a542d54med.jpg

Dev ale bydlak:shock3: Gdzieś takiego młodziaka idzie u nas kupić czy nie bardzo? Mam w domu kotke dachowca i psy ją ścigają stale jak po podwórku łazi a taki kocur by pomoglł:naughty:

Opublikowano
Nie chciałbym spotkać tego kocura w ciemnej ulicy, wygląda jak zabójca żywiący się innymi kotami i ludźmi :naughty: Jak na niego wołasz Dev ??

Nazywa sie Wafel, ale wszyscy mówią na niego Buła

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Dev, fajny kiciuś :decayed:

A pro po problemu to jak tamten jest kocurem to kup sobie kocura to go przegoni :wink: chyba że wolisz psy to kup psa :naughty:

Tamten od sąsiadów zaznaczył swój teren i ciężka sprawa aby go wygonić :kwasny:

mam jeszcze kocura, ale straszny bandyta z niego, psy, koty, lisy, wszystko co ma cztery łapy sie go boi jak ognia... :facepalm:

ostatnio spuscił wp***dol lisowi który wyciagał kury z kurnika sasiada

http://images44.fotosik.pl/737/86694a3e7a542d54med.jpg

Dev ale bydlak:shock3: Gdzieś takiego młodziaka idzie u nas kupić czy nie bardzo? Mam w domu kotke dachowca i psy ją ścigają stale jak po podwórku łazi a taki kocur by pomoglł:naughty:

Moge zapytac goscia od ktorego go kupilem, moze jeszcze bedzie mial jakiegos, teraz ida mioty.

Opublikowano
  • Autor

Zabójca - Wafel??? :grin::grin:

Te Wafel?

Skocz mi na Wafla :polew::polew:

Sorry, ale nie mogłem....

Opublikowano

Na rejonie mowia na niego Sołtys bo siada na wielkim głazie i obczaja okolice.

Jak sie pojawia jakis intruz to od razu jest zadyma, tylko kudły latają.

Opublikowano

złapac i przywiazac kilka puszek do ogona.:grin:

Opublikowano

Bedzie tak dlugo biegl az serce mu pęknie, tego kotu to bym nie zrobił.

Strzał w d...pe i po sprawie

Opublikowano

kup 2 piwa i pogadaj z kotem a nie z sasiadami:polew::polew:

Opublikowano
  • Autor
kup 2 piwa i pogadaj z kotem a nie z sasiadami:polew::polew:

hehehehehhe... próbowałem po pięciu.... po flaszce i d*pa :grin:

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Bedzie tak dlugo biegl az serce mu pęknie, tego kotu to bym nie zrobił.

Strzał w d...pe i po sprawie

A tego to nie wiedziałem, ciekawe... poważnie tak głupek będzie robił? Będzie biegł z tymi puszkami do usranej śmierci?

Opublikowano

Tak, bedzie biegł az padnie, cały czas bedzie słyszał halas za sobą i to go bedzie płoszyc.

Opublikowano

a jezeli chodzi o strzał w dupe to nie pomoze.jak mu strzelisz w dupe to ucieknie i po chwili wróci sprawdzic co to bylo.znajomy tak strzelał i mówił ze prawie kazdy kot tak robił.:grin:

Opublikowano

Nie wroci, nie ma szans, bedzie omijał to miejsce.

Opublikowano
Tak, bedzie biegł az padnie, cały czas bedzie słyszał halas za sobą i to go bedzie płoszyc.

tez tego nie polecam.

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

amstaf-zlapie,wstrząśnie i po problemie.

Opublikowano
  • Autor

Heh, pies nie wchodzi w grę. Może przyprowadzę na dzień psiala znajomego, oleje gdzie trzeba i może pomoże ;-)

Opublikowano

U mnie na osiedlu też jest kot przec**j - przegania wszystko co ma 4 łapy. Psy mu nie straszne.

A wracając do tematu, na psy działa psi smalec, nie ma takiego czegoś na koty ?

Opublikowano
U mnie na osiedlu też jest kot przec**j - przegania wszystko co ma 4 łapy. Psy mu nie straszne.

A wracając do tematu, na psy działa psi smalec, nie ma takiego czegoś na koty ?

Jest, złapać go, przetopić na smalec i wysmarować to miejsce gdzie się załatwia. Na bank już nie wróci :polew:

Opublikowano

koty lubią zapach chloru, proponuję kupić butelkę wybielacza(ACE) czy innego środka zawierającego chlor i na ogródku sąsiadów, pod ich domem podlewać różne miejsca aby się tam przeniósł...

TYLKO NIE PRÓBUJ u siebie doczyszczać smrodek tym środkiem, bo jest jak płachta na byka..zacznie jeszcze więcej.:polew:

Opublikowano

haha ogólnie padłem ...dev kot mega ...must have , prze *uj ... Temat też mega :polew: aż się popłakałem ze śmiechu

Opublikowano

Wiec zorem wrzuce foto jeszcze jednej mendy ktora zasmieca mi chalupę :wink::wink::wink:

Opublikowano

Hehe dobry temat, niezła bestia z tego Wafla:kox:

A na tego kota, który nie daje ci spokoju i pokazuje do was FAKA:polew: to faktycznie będzie najlepszy strzał w d*pę z wiatrówki.

Jakiś czas temu wujaszkowi jeden kot wykradał gołębie z gołębnika, ten przy wejściu założył halogen na fotokomórkę i zaczaił się na niego z wiatrówką w nocy. Długo nie czekał bo jeszcze tej samej nocy kot przyszedł, światło się zapaliło i dostał z wiatrówki w tyłek:naughty: Podobno przyszedł jeszcze raz, ale jak tylko światło się zapaliło to rwał blachę pazurami tak spierdzielał...

PS. Kot wywieziony 120km od domu, wróci za dwa miesiące....:grin: