MatUSh Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam moje pytanie brzmi gdzie znajduje sie ściemniacz świateł wewnętrznych ze przy otwieraniu jak i zamykaniu drzwi górna lampka lekko zapala sie i przygasa pomoże ktoś ? Pytam dlatego ze u mnie nie ma sciemniania tylko odrazu albo sie zapala albo gaśnie, możliwe ze w 95 rocznikach tak było ?
Marc!n Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tak w 95 tak jest, że zapalało się od razu, a ściemiacz jest chyba w lampce ( w polifcie)..
MatUSh Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tak w 95 tak jest, że zapalało się od razu, a ściemiacz jest chyba w lampce ( w polifcie).. Cholera wie, w ADRze z 97 roku juz to było hmm gdzie szukać tego dziadostwa, wątpie że ściemniacz jest w lampce z tego w zględu ze w 97 roczniku po wyciągnieciu lampki nad biegami tylne lampki na słupkach przygasały może ściemniacz jest w pompce centralnego ?
Marc!n Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Pewnie faktycznie ta funkcja jest w pompce (podobnie jak el szyby, domykanie, i inne pierdoły związane z centralnym) i wystarczy wrzucić pompkę od polifta aby wszystko hulało.. pytanie tylko, czy ta funkcja jest aż tak dla Ciebie ważna aby wymieniać pompkę (no chyba, że stara już nie domaga).
ŁYSY44 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Taniej wyjdzie zamówić osobny moduł na alleg... niż pompkę centralnego
edekxp Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Taniej wyjdzie zamówić osobny moduł na alleg... niż pompkę centralnego Albo zrobić.Kilka elementów i światło się przyciemnia po czasie a nie po zamknieciu drzwi. Zrobiłem kiedyś taki układ do corsy b. Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi