Arthoor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Sam już nie wiem ten sprzęt powinien mi odbierać TV?(mam wejścia na 2 karty pamięci,w schowku zmieniarkę i DVD ale to rozumiem jest tylko do odczytu map),da się w ogóle odtworzyć jakiś film z karty pamięci czy trzeba coś odblokować? w wyposażeniu mam takie kody : QV0 L TVE W/o TV reception/digital radio reception PNA G navigation system plus with MMI operating logic (RNS-E) 8AY P RAO Radio/navigation system 7Q2 P NAV Navigation system with color screen 7QT P CDR CD ROM (Europe) 7A2 P CDW CD changer
marjankowi Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nawet gdybyś miał tuner TV , to po wyłączeniu nadawania analogowego przestanie działać. Do B7 nie ma w oryginale tunera Mpeg4 Obecnie w Polsce w niewielu miejscach pozostało nadawanie analogowe, w lipcu całkowicie wyłączą
Arthoor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nawet gdybyś miał tuner TV , to po wyłączeniu nadawania analogowego przestanie działać. Do B7 nie ma w oryginale tunera Mpeg4Obecnie w Polsce w niewielu miejscach pozostało nadawanie analogowe, w lipcu całkowicie wyłączą No z tym analogiem to i tak była lipa,własnie chodziło mi o odbiór cyfrowy,wiem że radia cyfrowe chodzą ale jak mam dokupować tuner Mpeg do TV to odpuszczam.
Rekomendowane odpowiedzi