Armi Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Ej masz błąd w opisie wątku, nie masz pakietu S4 bo brakuje Ci zderzaka z przodu Gleba koniecznie i będzie zacnie Nie chce takiego zderzaka, nie podoba mi się ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Te czerwone dekielki sa bleee. Do nieczego nie pasuja... Bardziej nie pasują dokładane znaczki, nie mające żadnego związku z wersją samochodu, typu znaczek m3 na 316 albo s-line na samochodzie, który z s-line ma tylko owy znaczek:wink: A tak na serio to chyba zerwę folię z halogenów albo wrócę do czarnych dekielków bo za dużo kolorów się zrobiło. Też to zauważyłem.
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Zerwij folie z halo, ja tak zrobiłem po wrzuceniu obrysow i jest dużo ładniej ;-)
Armi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zakupy, zakupy:whistling: Przerobione turbo GTB1756VK i downpipe ALE TO DO A3:whistling: A do A4 na pocieszenie siatka do bagażnika:decayed:
Armi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Przedstawiam moją byłą B5. Jak widać nowy właściciel o nią dba. Oprócz zmian wizualnych w środku i na zewnątrz, była też mocna. W tamtym czasie najmocniejszy AFN na forum:naughty: Czasami za nią tęsknię, szczególnie za niską masą
hiszpan123 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Po modach widzę ze b6 nie bedzie w żadnej kwesti gorsza od b5. Działaj panie działaj. Byc może do zobaczenia w Ostrowie
Armi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzieje się Kierownica zamontowana. Hmm wrażeń z jazdy chyba opisywać nie trzeba:decayed: Do tego wpadnie komplet szufladek tj. wizytownik, esp, awaryjny, kubek. Podświetlany, z chromem z B7:naughty:
Armi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zdjęcia z wczoraj, dziś świeci się tylko airbag ale i to ogarnę
Armi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jutro wpada gwint tak btw:whistling:
Bielun22 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Armi a jaką masz swoją awaryjke? bo szukam awaryjki w za***istym stanie?
Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jutro wpada gwint tak btw:whistling: no w końcu wracasz, bo juz sie nudziłem
hiszpan123 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Przestan modzic bo ze wstydu nie pryjade na oem-a:decayed::wink:hehe działaj panie działaj a co z air-em?
Armi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 ale ikonek na blacie Jest już git. Wielkie podziękowania dla Domin-a, bez niego chyba bym nie dał rady. Armi a jaką masz swoją awaryjke? bo szukam awaryjki w za***istym stanie? Tą od kompletu chrom czy zamontowaną teraz? Mogę sprawdzić, nie ma problemu. ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Przestan modzic bo ze wstydu nie pryjade na oem-a:decayed::wink:hehe działaj panie działaj a co z air-em? Jest jeszcze tyle do zrobienia, że nie ma się czego wstydzić. Zresztą o czym tu mowa, u Ciebie siedzi 2.7biT:whistling: Air to odległy plan, najpierw moc i modyfikacje wizualne.
Bielun22 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ta która Ci zbywa.. w jakim jest stanie i ile za nią chesz? pw
Armi Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Musze pomyśleć, jeszcze szufladek nie zamontowałem:decayed: ---------- Post dopisany 14-06-2014 at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2014 at 20:03 ---------- Mała zapowiedź: Gwint zamontowany, sesja hmm gdy będzie pogoda. Wrażenia? Miękko i komfortowo:decayed: Do momentu zawadzenia ma się wrażenie, że to seria:grin:
Rekomendowane odpowiedzi