88?ukasz88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, mam problem od jakiegos czasu auto wpadalo mi w tryb awaryjny ale ciagnelo juz od 1500 obr. Dałem mechanikowi do sprawdzenia, po podpieciu innego n75 auto nadal wpadalo w tryb awaryjny. Kiedy odebrałem auto, przyspieszenie bylo czuc od ok 2500 obr. (nadal wpadał w tryb awaryjny). Zdecydowałem sie na czyszczenie, po całym "zabiegu" i odebraniu auta, przyspieszenie czuć od ok 2600 obr a turbina raz wpada w tryb awaryjny raz nie. Na forum znazlem 2 podobne watki lecz nie były one moze do konca zwiazane z przypadkiem mojego AFN'a. Nie wiem czy może wymienic turbine czy dac do regeneracji (odmawiano mi ta opcje). z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
daw2 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 źle złożona turbina. Tez raz się pomyliłem...
cocoo24 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 źle złożona turbina. Tez raz się pomyliłem... ten pierścień został źle założony, to może być przyczyną
Rekomendowane odpowiedzi