knapior Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam Jak w temacie podczas gwaltownego ruszania czuje uderzenie, szarpniecie jakby mialo zaras wyrwac silnik razem ze skrzynia i tak jest do 3 biegu, niewiem czy mam dwumas w 1,6 co sprawdzic Dzieki Pozdrawiam
pepik Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Na pierwszy ogień poduszki pod silnikiem...
tomcio1600 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Na drugi zaraz po poduszkach wahacze i drążki Podjedź gdzieś na kanał i będziesz wszystko wiedział.. ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- Noga na hamulec i próbuj delikatnie ruszyć (pobujaj samochodem) powinieneś wyczuć, ewentualnie druga osoba niech patrzy pod maskę (odnośnie poduszek) przy wahaczach kanał dużo ułatwi.
motor144 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Noga na hamulec i próbuj delikatnie ruszyć (pobujaj samochodem) powinieneś wyczuć, ewentualnie druga osoba niech patrzy pod maskę (odnośnie poduszek) przy wahaczach kanał dużo ułatwi. Tak to chyba będzie trudno zrobić . Po prostu na zaciągniętym ręcznym próbujesz ruszać z wyczuciem parę razy a druga osoba obserwuje ruchy silnika i poduszek . Łatwiej na kanale ale nie jest to konieczne.
knapior Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 a jak dowiedziec sie czy mam dwumase czy sztywne kolo?dzieki za odpowiedzi
skPEPE Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 zadzwon do ASO podaj VIN i ci powiedza co masz ja tak zrobiłem i nie mam dwumasu
knapior Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 bo znalazlem inf tutaj na forum ze chyba dopiero po 97 szla dwumasa w 1,6
Rekomendowane odpowiedzi