Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.6 V6] A to moje A4...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja (to tylko moje zdanie) bym go odtuningował do serii a potem:

-założył ładne alu 16 lub 17, oponki tak ze 225

-no może jeszcze xenony i przyciemniane szybki ale to wszystko

-o i jkeszcze jedno (hehehe) uturbiłbym silnik (żartuję)

Opublikowano

Autko średnie według mnie , ale przynajmniej właściciel widać ok bo przynajmniej sie nieobraża na opinie innych ,a to ważniejsze jak wygląd auta bo to ono ma się Tobie podobać bo jest Twoje

Opublikowano
  • Autor

Z ta siatka to moze i macie racje zmienie ja na cos ciekawszego alei tak nie bede nic wymienial bo mi sie tak podoba wkoncu mam 20 lat a i jest mlody a nie tak jak Wy dziadki :razz: a pozatym to wlot na masce i klape na plasko tylnia zrobie tak jak sobie wymyslilem bo jestem taki ze to co zaplanuje to realizuje nie patrzac na innych a Wasze pomysly i zmiany niektore napewno wprowadze w zycie. :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
:D
Opublikowano

twój samochód ma sie tobie podobać, grunt zeby nie robic festynu.

Opublikowano

Brawo Micek!

zaaimponowałeś mi swoim podejściem do A4 i przynamniej piszesz szczerze jak jest a nie obrażasz się i wypisujesz głupoty! Brawo! Pozdrowienia znad morza! :564:

Wpadnij w sobotę do Gdańska na spota :a4fan:

Opublikowano

troszke kasy bedzie ladna tez mysle ze orginal to orginal ale za 12.000zl A4. tylko te kolpaczki to wywal to nic nie kosztuje a bedzie zdecydowanie lepiej wygladac :diabel2:

Opublikowano

Fajne autko i pewnie fajny wlaściciel?? Moze jakiś numer gg lub kom?? :)

[ Dodano: 09-01-2007, 21:52 ]

Nie znacie sie na samochodach. Uważacie sie za bogatych gnoi i nic wiecej. k**wa szkoda mi was ale okej. Te autko jest sliczne i jak czytam te opinie to szkoda mi Micka. Ale nie bierz do Bani...Naprawde masz cos o czyms marzyles....tylko pamietaj...za jaką cene..??(zrozum to jak chcesz).:> :)

[ Komentarz dodany przez: T-żółw: 09-01-2007, 22:56 ]

zamiast podnosić sobie ciśnienie....zapraszam do poczytania naszego Regulaminu

lukas23:nie ma to jak dobre wejscie ale chyba pomylilas to forum z jakims tymu "single"

Opublikowano
  • Autor

hehe dzieki za slowa uznania...powoli pracuje nad autkiem w miare swoich i finansowych mozliwosci... :) a numer gg zobaczysz jak klikniesz w moj profil...czyli na moja ksywke... :)

Opublikowano
Fajne autko i pewnie fajny wlaściciel?? Moze jakiś numer gg lub kom?? :)

Nie znacie sie na samochodach. Uważacie sie za bogatych gnoi i nic wiecej. kurde szkoda mi was ale okej. Te autko jest sliczne i jak czytam te opinie to szkoda mi Micka. Ale nie bierz do Bani...Naprawde masz cos o czyms marzyles....tylko pamietaj...za jaką cene..??(zrozum to jak chcesz).:> :)

to, ze ktos ma swoj gust znaczy, ze uwaza sie za bogatego gnoja?? uspokoj sie dziewczyno czy kimkolwiek jestes bo nikt tu nikogo nie pojezdza a ty wysakujesz z takimi tekstami. i chyba tylko tobie szkoda micka, bo chlopak to wszystko zrozumial i nie przyjal jako obelg.

Opublikowano

Forum jest od wyrażania opini, a opinią jest wyrażenie upodobań-czyli tego jaki sie ma gust, a o gustach co.. ? Nie dyskutuje sie.. ;)

I gust nie tworzy człowieka, metal może lubic różowy kolorek skóry, a 'dres' słuchać metalu..

Typowe lecenie na samochód; )

No a teraz na temat tematu..

Imo łądne autko by było gdyby srobićcośz tymi tynnami z tyłu siatexem i wygladaem tuningowym, Imo audi to 'poważny' samochód, solidny i dostojny, a nie max tunning, plastik nakładki itp..

Ot moje zdanie i nikogo nie najeżdżam..

Opublikowano
Fajne autko i pewnie fajny wlaściciel?? Moze jakiś numer gg lub kom??

Nie znacie sie na samochodach. Uważacie sie za bogatych gnoi i nic wiecej. kurde szkoda mi was ale okej. Te autko jest sliczne i jak czytam te opinie to szkoda mi Micka. Ale nie bierz do Bani...

Naprawde masz cos o czyms marzyles....tylko pamietaj...za jaką cene..??(zrozum to jak chcesz).:>

wstyd mi za Ciebie kochana krakowianko...męża szukaj na www.sympatia.pl a nie tu :diabelek:

[ Dodano: 09-01-2007, 23:41 ]

odemnie wielki minus!!!!!!!

http://www.a4-klub.pl/forum/warnings.php?mode=detail&userid=1832

Opublikowano

słuchaj micek bazę auta masz fajną, w miare swoich możliwości wróć do serii i zacznij od poczatku po swojemu, te wydechy,naklejki, kolorowe pasy itp. co maja za zadanie, nikt sie tego nie wystraszy ani nie pomysli to to ma kopa hheheehe tylko odwrotnie - festyn i wieś, i nie wieżę że majac 20 lat to cię rajcuje ta choinka znaczy sie.

Auto masz fajne ,zadbane w środku tylko tak ja powiedziałem, wróćić do serii i zacząć od nowa pod siebie pamiętając że A4 to nie Golf ;)

Opublikowano

Tak sprofanowane auto to tylko na zyletki. Audi to nie opel calibra.

Opublikowano
  • Autor

Jaki typ hehehe moje auto moja sprawa Twoje Twoja i tyle...a na zyletki to swojego szaraka potnij...

Opublikowano

panowie micek i zioolko hamować mi tu bajerę bo ... :wpale:

Opublikowano
Nie znacie sie na samochodach. Uważacie sie za bogatych gnoi i nic wiecej

za to powinien być BAN. zero kultury i nawet regulaminu nie przeczytała :(:

a co do auta to ja bym : jakoś wepchał ten wydech głębiej żeby nie było go tak widać. zrobił coś z tą siatką. z grila zabrał to abt bo nie pasi. i zadał sobie pytanie czy robie auto na sportowo czy chrom look, bo czarny gril z chromowanymi obwódkami szyb i spryskiwaczami sie gryzie. albo chrom albo na sportowo. a na lato felunek jakiś :) to tyle chyba te odblaski na zderzaku z tylu kiepskie ale muszą być bo w lampach nie ma :/ może znajdź jakieś inne miejsce na nie :?:

Opublikowano
Fajne autko i pewnie fajny wlaściciel?? Moze jakiś numer gg lub kom??

Widze ze tu sie zaczyna robic SYMPATIA :)

Jedno jest pewne Panowie:) Wszyscy macie piekne samochody... tylko z samochodem jest jak z kobieta.... kazdemu podoba sie co innego?? :D

Nie znacie sie na samochodach. Uważacie sie za bogatych gnoi i nic wiecej. kurde szkoda mi was ale okej. Te autko jest sliczne i jak czytam te opinie to szkoda mi Micka. Ale nie bierz do Bani...Naprawde masz cos o czyms marzyles....tylko pamietaj...za jaką cene..??(zrozum to jak chcesz).:>

Masz racje NIUNA1 :) Chlopcy nie znacie sie na samochodach :D 19tki za to perfect :diabel:

Micek :D chyba ktos cie bajeruje?? :053: A co do samochodu, ja wole klasyke ale tak jak mowie sa gusta i gusciki :)

Niuna1, od kiedy kobiety mowia: nie bierz do Bani? :D

Badz tak dobra i nie rob wstydu dziewczynom na forum :)

A zanim kogos obrazisz, POMYSL :)

Opublikowano

Hugo poprosimy skaswanie kolezanki z listy uzytkownikow!! ardie tylko ratuje honor krakowskich niewiast

Opublikowano

No nie tylu facetów na forum prowadzi dialogi i jest gitara a tu masz ci los :P jakas d.p.c.ka sobie pomyli. Popieram Murzyna tu sa tylko odstresowane i spokojne kobietki. A tak pozatym .micek. to ta lolita co jej sie tak spodobales w ciemno to juz musi byc jakas desperatka nie dopusc jej bliżej niz na 20m :!: