zizel Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 witam kupilem taki zestaw Wahacze Górne A4 A6 VW Passat B5 KPL! Master Sport (3359015823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zastanawiam sie czy to sa oryginaly ms, poniewaz tylko jeden z nich ma takie wytloczenie z logiem ms a pozostale tak jakby grawerowane ( chociaz to wszystko wyglada dosc solidnie) czy spotkaliscie sie kiedys z podrobkami MS?
miki Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Jakby nie wiedział to bym nie pisał żebyś się z nim skontaktował Wandej handluje MS Tapnięte z SGS III
wojtek3022 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 osobiście kupiłem u Wandeja cały komplet i w poniedziałek zakładam
goldi Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 ja tylko dodam że ms wytrzymały mi 3.5 roku jakieś ponad 40 tys dwa dni temu wymieniłem tylko dwa górne i tyle na przyszły rok planuje wymienic całość
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie wiem czy istnieją podróbki Master Sporta bo ile tańsze to może być? Widziałem na allegro że gościu wrzucił za ponad tysiąc zł komplet MS`ów i napisał że oryginał nie jak inne podróbki. A dostępne w PL są tylko w jednym miejscu w Gorlicach:wink: Także jak zobaczycie tą aukcję to napiszcie skąd je ma a jak napisze że z niemiec to z jakiego miasta. Bo centrala firmy jest w Hamburgu:hi:
miki Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Prościej wziąć od Andrzeja Tapnięte z SGS III
Wandej Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 wandej po ile masz komplet MS'a ? Do b5 510zl + kw. Ale czy w esie są te same to nie wiem:) Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi