pakotomasz Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Koledzy, dziś po podniesieniu maski, przy obudowie filtra kabinowego znalazłem coś takiego: Próbowałem zlokalizować miejsce skąd to mogło wypaść, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć. Wie może ktoś co to w ogóle jest i gdzie powinno siedzieć? Nr OE tego plastiku to : 8E0805461.
motor144 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 W ASO pod tym numerem jest element o nazwie odbojnik .
pakotomasz Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 Tyle się domyśliłem, ale nie wiem gdzie to powinno być wsadzone:wink:
mateusztbg Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie ma ktoś może jakieś zdjęcie albo byłby mi w stanie określić gdzie dokładnie mam wpiąć ten "odbojnik"? wg etki numer tej części się zgadza, ale to za cholerę nie przypomina tej części i nie mogę nigdzie tego wpasować. Ten odbój znalazłem dokładnie tam gdzie autor tematu, obok filtra powietrza. Z góry dzięki Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez mateusztbg
bobikos Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 odbojnik przy akumulatorze. W podstawie powinieneś mieć wycięcia do zamontowania go.
turzol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To jest ogranicznik montowany w podstawie akumulatora - masz w nim kilka punktów gdzie owy ogranicznik wstawiasz po to żeby akumulator był stabilinie zamontowany
Rekomendowane odpowiedzi