ynos Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 witam, mam uszkodzoną część jak na zdjęciu (trójkątna blacha). Powiedzcie jak to się nazywa fachowo, bo nie mogę się dogadać z hurtownią przez telefon, a na allegro też nie mogę znaleźć po zdjęciach. Wyszukiwarka, pod hasłem łapa, blacha itd. też niezbyt odnajduje tą część. Czy ta blacha jest taka sama we wszystkich B5, czy muszę dodatkowo do pod silnik AJM szukać? Z góry dziękuję za pomoc
Bartoszzz Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Podpora sanek - nr. części 8D0 399 542 D. Koszt w ASO około 50 zł. Pasuje od każdej wersji silnikowej, ale tylko z automatem.
bediks Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 A dlaczego tylko z automatem ? ps ładnie musiałeś zajepac:decayed: i to nie raz widać po otarciach
fafnasty Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 jest nisko i chacze o wszystko:decayed: ja juz 2 rady wymienialem przetarly sie od progow policjantow hehe
Bartoszzz Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 A dlaczego tylko z automatem ? ps ładnie musiałeś zajepac:decayed: i to nie raz widać po otarciach Według ETKA manual i automat, mają inne numery (ostatnia litera), nie wiem jak to wygląda w rzeczywistość czy przypadkiem nie podejdą oba rodzaje. Jak już ma kupować to niech kupi takie jak ma być, skoro cena jest ta sama (a nawet do manuala nawet ciut większa )
ynos Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 ps ładnie musiałeś zajepac:decayed: i to nie raz widać po otarciach no jest niski a dziury na parkingach pod domem, progi zwalniająca no i najgorzej zimom, koleiny zmarznięte itd... ale całe szczęście, że miska skrzyni na razie dobrze trafia...
Rekomendowane odpowiedzi