Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 Avj] Sreberko Sedan 1.8T By Serfin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Okey dzis lub jutro przywroce fabryczny stan 4 pierscieni i zobaczymy jak to bedzie komponowalo sie w chromie ;) taki grill dostalem kiedys z czarnym znaczkiem w plastidipie ;)

---------- Post dopisany 25-06-2014 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 12:14 ----------

Dzis przyszla paczuszka z wiazka Bose http://img.tapatalk.com/d/14/06/25/eba8y9ed.jpg

jaki model fury dla maleństwa? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Aaa widac szkielet wózka z amelinium ;) wozidło dla małego to Quinny zajefajna zabawka zwrotna itp ;)

Opublikowano

widze ze bedziemy mieli takie same wozki dla pociech:decayed:

Opublikowano
No bede sie zabieral za to ale nie wiem czy juz dzis. A no i usunalem z przedniego znaczka ringow plastidipa przywracajac chrom. Faktycznie wyglada lepiej http://img.tapatalk.com/d/14/06/25/vunyre3a.jpg

Chrom ssie jaja po same kule.

Opublikowano
  • Autor

Tretetete wózek jest jebitny, zajefajnie sie go prowadzi ;) a Tobie Frosty chromy nie pasuja? Wszyscy chcieli by tylko Black i plastidipa, a u mnie pozostanie sreberko i Uj! :D

Opublikowano

Chrom to może i do czarnego, ale do jasnych kolorów jest ohydny :)

Opublikowano
  • Autor

eee tam nie znaszli się i juuż, dla mnie jest GiTT MajoNeZ :dance: w mojej mieścinie robi furore i ludziska wciąż zadają mi pytania za ile poszłaby? :dancing:niech się tasują :jerk:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

jutro powinny być już u mnie ori zwiasy z Rs4 więc klapa będzie sama w piździec frunąć UP :banan:

Opublikowano

Kiedy Bose zakladasz ??

Opublikowano
  • Autor

w sobotę zabiorę się za rozbieranie podłogi i zakładanie wiązki BOSe i tył w elektrykę. Oczywiście mam w pamięci by wpierw zmierzyć wiązkę dla Tomka :wink:

Opublikowano
w sobotę zabiorę się za rozbieranie podłogi i zakładanie wiązki BOSe i tył w elektrykę. Oczywiście mam w pamięci by wpierw zmierzyć wiązkę dla Tomka :wink:

Ok.Jak byś robił pozniej to mogę pomoc :drinks::drinks: bo bede w Pl :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Krzysiek A kiedy zjeżdżasz? Szkoda, że Tomek pauzuje, ale nie dziwie się :grin:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

wiesz co napewno bym sie zmówił na podmiankę hebli, bo sam się za nie chyba nie wezmę nigdy, a wszystko leży w garażu już od dłuuższego czasu :facepalm:

Opublikowano

Daniel ty juz powinenes to miec zalozone ;)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

wiesz co napewno bym sie zmówił na podmiankę hebli, bo sam się za nie chyba nie wezmę nigdy, a wszystko leży w garażu już od dłuuższego czasu :facepalm:

toz to minuta piec Danielu no i pare browarow:decayed:

Opublikowano

Bardzo dłuzszy:bag:

Opublikowano

Od 7 lipca na trzy tygi z tym ze drugi tydzien w Italy :decayed:

Dla mnie nie ma problem,zmowimy sie na jakiś dzień i ogarniemy te heble :drunk:

Opublikowano
  • Autor

zajefajnie ;) to może im wczesniej tym lepiej :D jak dasz rade to jeszcze przed Italią. Na Pw wyślę swój numerosfounus.

Opublikowano

Piękne wozidło gratulacje :wink: będę śledził zmiany :grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Demontaż wnetrza in progresss...

---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

Rozwalilem palucha (wyciagajac srodkowy slupek do gory) i na dzis przerwa w dalszym demontazu wnetrza, zreszta na 20:00 do roboty dzis mam, takze jutro cd modów [emoji12]

---------- Post dopisany 28-07-2014 at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 15:58 ----------

Wpis z miesiecznym poslizgiem ale...

1. Wyrezane heble 320/288 - dzieki za ogromna pomoc dla Krzycha aka siwego

2. Polozona w aucie pelna wiazka BOSE, i podlaczone wszystkie 10 glosnikow pod wzmak ;) faktyczniexteraz ma wieksze łupnięcie

3. Zrealizowany mod na elektryke szyb tyl kable polozone polutowane boczki pomontowane, teraz jest jak byc powinno czyli 4x elektryka szyb ;)

Opublikowano

wkoncu sie uporales :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Yessss yessss ameno ;) teraz bede rozgrzewal heble ;)