Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak sprawdzic czy centalny zamek sterowany jest tez z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w mojej A4 mam centalny zamek z domykaniem szyb z kluczyka. gdy kupowalem auto - pilota przy kluczyku nie mam, ale jestem ciekawy czy wczesniej byl... jak poznac czy mam zamek sterowany za pomoc pilota i czy ewentualnie da sie dorobic takiego pilota??

i jak poznac czy podlaczony jest autoalarm??

Opublikowano

Po pierwsze zapozanj sie z kodami na naklejce i dowiesz się co powinno być w wyposarzeniu.

Nie ma problemu z dołożeniem alarmu lub zapodaniem urządzonka do sterowanie droga radiową (tu już lepiej nowy alarm zapodać)

Opublikowano

temat był poruszany na forum....

kody znajdziesz na naklejce (albo w dokumentach, albo we wnęce na koło zapasowe)

zdekodować te kody możesz na przykład tutaj :

http://igorweb.org/equidec/

Opublikowano

Miałem ten sam problem i sprawę rozwiązałęm tak kupiłem sterownik z 2 kluczykami scyzorykami ( koszt 100zł) + grosze za założenie i wszystko bangla jak ta lala :grin: . Więc nawet jak sie okazę ze nie masz otwieraznia w kluczyku na pilota to żaden problem.

Opublikowano

Najrozsądniej tam gdzie mają używki

Opublikowano

Jest to firma z Łodzi posiadają w sprzedaży sterowniki z kluczykami sterowniki z alarmami, systemy domykania okien itd. fachowa obsługa szybka przesylka . Polecam więcej dokładnych danych proszę osobiście ze mną na gg.