nowens Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 w mojej A4 mam centalny zamek z domykaniem szyb z kluczyka. gdy kupowalem auto - pilota przy kluczyku nie mam, ale jestem ciekawy czy wczesniej byl... jak poznac czy mam zamek sterowany za pomoc pilota i czy ewentualnie da sie dorobic takiego pilota?? i jak poznac czy podlaczony jest autoalarm??
adadur Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Po pierwsze zapozanj sie z kodami na naklejce i dowiesz się co powinno być w wyposarzeniu. Nie ma problemu z dołożeniem alarmu lub zapodaniem urządzonka do sterowanie droga radiową (tu już lepiej nowy alarm zapodać)
nowens Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2006 A prosze mi napisac jak rozpoznam te kody i czy kiedys juz byl poruszany temat na forum ?
pre_pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 temat był poruszany na forum.... kody znajdziesz na naklejce (albo w dokumentach, albo we wnęce na koło zapasowe) zdekodować te kody możesz na przykład tutaj : http://igorweb.org/equidec/
bushi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Miałem ten sam problem i sprawę rozwiązałęm tak kupiłem sterownik z 2 kluczykami scyzorykami ( koszt 100zł) + grosze za założenie i wszystko bangla jak ta lala . Więc nawet jak sie okazę ze nie masz otwieraznia w kluczyku na pilota to żaden problem.
nowens Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2006 gdzie mozna kupic taki sterownik z takimi kluczykami ??
bushi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jest to firma z Łodzi posiadają w sprzedaży sterowniki z kluczykami sterowniki z alarmami, systemy domykania okien itd. fachowa obsługa szybka przesylka . Polecam więcej dokładnych danych proszę osobiście ze mną na gg.
Rekomendowane odpowiedzi