netox Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/a4-24/wklejac-zdjecia-forum-18373/
Hohe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 To dorzuć Dikson te fotki, że było jasne gdzie to kleić.
Łęga Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 z tego co wiem to odkleja się znaczki, zamiast naklejać...
bediks Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 z tego co wiem to odkleja się znaczki, zamiast naklejać... ja przeczytalem tylko temat to mialem napisac to samo
darkle Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No ale tak z ciekawości, po co się je odkleja? Ja tam dokupiłem i przykleiłem emblematy bo tak mi się bardziej tył podoba. Zresztą 1.9 TDI nie ma się chyba czego wstydzić
Hohe Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No ale tak z ciekawości, po co się je odkleja? Ja tam dokupiłem i przykleiłem emblematy bo tak mi się bardziej tył podoba. Zresztą 1.9 TDI nie ma się chyba czego wstydzić Oj, nie mów tak bo się narazisz prawdziwym TJUNEROM.
Łęga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No ale tak z ciekawości, po co się je odkleja? Ja tam dokupiłem i przykleiłem emblematy bo tak mi się bardziej tył podoba. Zresztą 1.9 TDI nie ma się chyba czego wstydzić Oj, nie mów tak bo się narazisz prawdziwym TJUNEROM. Nie no bez przesady, kiedyś też lubiłem jak na klapie widniały emblematy, teraz mi to mineło, po co ktoś ma wiedzieć co mam
Hohe Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No ale tak z ciekawości, po co się je odkleja? Ja tam dokupiłem i przykleiłem emblematy bo tak mi się bardziej tył podoba. Zresztą 1.9 TDI nie ma się chyba czego wstydzić Oj, nie mów tak bo się narazisz prawdziwym TJUNEROM. Nie no bez przesady, kiedyś też lubiłem jak na klapie widniały emblematy, teraz mi to mineło, po co ktoś ma wiedzieć co mam Idź na całość: Oczywiście żart.
Łęga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 hehe, żebyś wiedział, że okleje całe, ale raczej w czarny mat
Rekomendowane odpowiedzi