Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wężyk na miejscu parkingowym - prośba o identyfikację

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj zauważyłem, że na podjeździe leżał taki oto wężyk. Czy to może być moje? W ogóle co to jest? Dodam, że mam w autku LPG.

20130719_171739.jpg

20130719_171749.jpg

20130719_171755.jpg

20130719_171759.jpg

20130719_171909.jpg

20130719_171912.jpg

20130719_171918.jpg

Opublikowano

Mi to wygląda na przewód od wspomagania. Ale jak cie kierwonica działa to może być nie od twojego auta.

Opublikowano

Poszukaj numerow czesci na wezu. Audi ma specyficzne 8L0, 8D0, 8E0 itp poczatki, ale znajac pochodzenie i wyglad weza moge stwierdzic ze to n7e od Twojego auta

Opublikowano

Zamiast n7e miało być pewnie nie :decayed:

Opublikowano
Co to jest i gdzie to powinno było być i za co on odpowiada to n7e?

Waz jest bardzo podobny do wezow klimatyzacji, ktore wychodza od chlodnicy klimy. Zerknij sobie, pod lewa kratka zderzaka.

Opublikowano

wąż jest uwalony w jakimś oleju czy smarze , jak by od Ciebie to odpadło to chyba byś miał też plamę pod samochodem , no chyba że już dawno wy leciało co miało wylecieć :kwasny:

Opublikowano

To raczej nie jest z twojego auta

Opublikowano

jak przejedziesz palcem po wężu czy nawet dasz rade dotrzeć czymś do środka i ten olej będzie w barwie zielonej to znaczy że jest od klimy bo w klimie jest właśnie taki olej, a wąż ogólnie wygląda jak ten który wychodzi z kompresora do chłodnicy czyli wąż ciśnienia wysokiego.

Ale mimo wszystko oznaczenia z węża nie wskazują na klimę tylko na hydraulike siłową czyli jakieś koparki czy coś