Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VW B6 CC white gold ComfortCoupe oem+ :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy nie parkujesz ostatnio przed Toyotom w Markach?

A no parkuję :wink: Rozbudowuję im lakiernię, a bardziej pilnuję podwykonawcy :wink: A Ty tam bywasz?

A no bywam nawet często bo tam pracuję :)

Opublikowano
  • Autor

A no bywam nawet często bo tam pracuję :)

oooo to wpadnij do mnie do baraku :decayed::wink:

Opublikowano

zapraszam w wolnej chwili na kawę :) oczywiście jak będzie woda i prąd :)

Opublikowano
zapraszam w wolnej chwili na kawę :) oczywiście jak będzie woda i prąd :)
Rafał dopilnuj żeby chlopaki mieli na czym kawe zaparzyć! co jest?!
Opublikowano

trzeba będzie powołać nowy dział "utrzymanie ruchu" :)

Opublikowano
  • Autor

Heh nie no chyba aż tak źle nie jest :wink: Ale fakt troche haosu Wam narobiłem :decayed: PW poszło :wink:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pięknie się passacik prezentuje ;) dobry mod z turbiną, sam się teraz zaczynam nad tym zastanawiać ;) a kierunki oklejałeś czy malowałeś ?

Opublikowano

super auto sie prezentuje

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Pięknie się passacik prezentuje ;) dobry mod z turbiną, sam się teraz zaczynam nad tym zastanawiać ;) a kierunki oklejałeś czy malowałeś ?

Dzięki :hi: kierunki oklejałem, ogólnie okleiłem kierunki, halogeny i odblaski w tylnym zderzaku.

Mała aktualizacja, autko zostało uzbrojone w pakiecik R-line: zderzak i progi :wink:

DSC5739xyz1.jpg

Na dniach postrzelam jakieś nowe fotki.

Po założeniu R-line autko musiało delikatnie pójść w górę :( Kąt natarcia drastycznie się zmniejszył i nie dawałem rady wjeżdżać na parking :kwasny:

Opublikowano

Rrr jest świetny. Chociaż trochę astra zajeżdża.

Ciekawe jak,to na.żywca się prezenci. GRATY MODA.

Opublikowano
  • Autor

Rrr jest świetny. Chociaż trochę astra zajeżdża.

Ciekawe jak,to na.żywca się prezenci. GRATY MODA.

Astrą? :grin:

Opublikowano

o Panie :) z r-line wygląda o wiele lepiej, sam muszę skompletować taki zestaw ;)

Opublikowano
  • Autor

No to jeszcze jedno foto z R-line :wink: Mi się udało cały pakiecik wyrwać za grosze, ale trochę trwało kompletowanie (dodam tylko że cały pakiet wyniósł mnie tyle co pakiet standardowych progów i zderzak :D warto szukać... czasami ludzie nie wiedzą co mają :wink: ). Na błotnikach zamiast "R-line" jest "oem+"

DSC6011poprsm.jpg

Opublikowano

jak ty masz już kompletny to możesz podesłać jak byś coś miał ciekawego w dobrej cenie :P a powiedz mi kratki Ci podeszły z starego zderzaka czy miałeś komplet ? kratki masz pomalowane w czarny połysk czy takie wrażenie na foto ? grill na gładko bym tu widział tak jak u mnie ;)

Opublikowano
  • Autor

Kratki nie są malowane, takie złudzenie. Ori kratki podchodzą - więcej szczegółów na PW. Myślałem o ramce grilla na czarno, jeszcze powalczę. Miałem przez chwilę lustra czarne, ale trochę było za ciężko jak dla mnie i zerwałem folię. W zderzaku tylko dolną listwę/poprzeczkę z wnęką pomalowałem w czarny połysk, tak mi się bardziej podoba niż ori Rline cały w kolor. Co do pakietu to idź do ASO... :grin: jeden próg 1500 zł :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dawno tu nie zagladąłem, a tu praca wrze :kox:

bedziesz dzisiaj na zakończeniu sezonu?

Opublikowano
  • Autor

Dawno tu nie zagladąłem, a tu praca wrze :kox:

bedziesz dzisiaj na zakończeniu sezonu?

Jak praca wrze? :grin: nic się nie dzieje... Aktualnie koło zimowe zmienia kolor i tyle... :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W pakiet r-line wchodzi przedni zderzak? Tylko skorupa? Reszta czyli gril i kratki pasują ze zwykłego?

Progi boczne? Zakłada się bez problemu? Na te co teraz? Jakieś kołki czy taśma?

I tylne ciemniejsze lampy??

Fajnie ten wózek wyglada :) jakie koło przymierzałes....poka poka...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

PIĘKNY - no i tak własnie powinien wyglądać CC - gratki furki - gustowna i lepsza od nie jednego nudnego audi

Opublikowano
  • Autor

W pakiet r-line wchodzi przedni zderzak? Tylko skorupa? Reszta czyli gril i kratki pasują ze zwykłego?

Progi boczne? Zakłada się bez problemu? Na te co teraz? Jakieś kołki czy taśma?

I tylne ciemniejsze lampy??

Fajnie ten wózek wyglada :) jakie koło przymierzałes....poka poka...

1. Zderzak przedni Rline: raczej skorupa zderzaka w całości, albo szukaj u amerykańców samej dokładki. Mi udało się wyrwać taki właśnie zderzak z dokładką oryginalną, bo to nie jest laminat tylko to samo co materiał na zderzaku (albo dobrej jakości dokładka identyczna jak dolna część oryginalnego zderzaka Rline), więc w przypadku moim nie było problemu z mocowaniem osłony pod silnikiem - tym różni się oryginalny zwykły zderzak od zderzaka Rline, trzeba taką mniejszą plastikową część łączącą osłony przy dokładce. Reszta z wyposażenia zderzaka pasuje P&P, zero problemu. Aby tylko kupić taki jak masz wyposażony swój czyli sprysk, czujniki itp. Jest dużo Rline bez spryska lub bez czujek :facepalm: Mi trafił się ten mój za uwaga uwaga... 280 zł :decayed: Koleś nie wiedział co ma, sprzedał jak seryjny zwyklak :decayed:

2. progi Rline: zdejmujesz swoje dotychczasowe progi, one są montowane na kołeczkach i w te same miejsce montujesz Rline, te same otwory itp. najlepiej kołeczki kupić w ASO nowe, bo przy demontażu one pękają. Ale co do progów uczulam, że zakup kompletnych progów Rline używanych to meeeegaaaa problem. Albo koszt który zabija i jest niewiele niższy niż ceny w ASO - jeden próg kompletny w ASO (z maskownicami pod podnośnik do zmiany kół), to koszt jedynie 1400 zł za... sztukę :kox: A ceny allegro jak już znajdziesz to coś koło 800-900 zł za sztukę :wink: Albo uszkodzone tak że nic z tym nie zrobisz i bez maskownic, a jedna maskownica w ASO koło 150-200 zł :decayed: zależy która. Ogólnie temat rzeka... Ja progów szukałem 4-5 miesięcy. Ale wyrwałem 2 sztuki z 3 maskownicami za połowę ceny jednej sztuki w ASO :decayed: i dokupiłem jedną maskownicę - akurat tą tańszą w ASO, bo na allegro itp. nigdy nie znajdziesz :wink:

3. lampy tył są ciemniejsze, ale ja sobie odpuściłem... konia z rzędem temu kto to widzi, a znaleźć to na allegro i w dodatku za ceny kosmiczne... odpuściłem :wink:

4. jeszcze błotniki mają znaczki Rline - oczywiście naklejane :wink: U mnie na błotniku jest oem+ zamiast Rline. No i we wnętrzu kieronica jest inna i pedały mają nakładki...

Są też całe pakiety Rline do kupienia na allegro do tego auta - masz tam wszystko do CC Rline, za... 12 000 zł :grin:

A tu foto z przymiarki felg 20'':

10799650_812257732150954_1443414397_n.jp 10811663_812257702150957_1334855657_n.jp

PIĘKNY - no i tak własnie powinien wyglądać CC - gratki furki - gustowna i lepsza od nie jednego nudnego audi

Dzięki :wink:

Edytowane przez rafalekx