Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VW B6 CC white gold ComfortCoupe oem+ :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rafalekx - taką bidę :facepalm: to ja bym pod jakimś starym magazynem zostawił - niech zabierają na złom:naughty: Powiem szczerze, że jak szukałem teraz auta, to przymierzałem się do CC właśnie i jak dla mnie super autko - miejsca jest naprawdę sporo, bagażnik nie mały. Mnie zaskoczyło bardzo pozytywnie.

Co do samego park assist'a, to jak dla mnie mało warte dziadostwo. Testowałem to kilka ładnych razy w A7 i powiem, że wszędzie tam, gdzie PA nie dał rady się wcisnąć, ja stawiałem auto i zostawało mi sporo wolnego miejsca. Niestety to dziadostwo na auto wielkości A7 potrzebuje około 2m więcej:doh:

Nie wiem, jak to ma pomagać w parkowaniu np w zatłoczonym mieście, ale to szczegół:kox:

Przymierzałeś się do CC a kupiłeś A7? :decayed:

Nie nie - A7 mam okazję jedynie testować. Gdyby stać mnie było na zakup A7, to na pewno nie oglądał bym CC jako jakiejkolwiek alternatywy :decayed: Ja potrzebuję auto, którym czasem przewiozę jakąś szafkę, fotel, albo coś innego do pokoju dla dziecka, czy małżonce, więc kupiłem A6C6 Avant po-lift.

Potwierdzam jednak, że w CC jest naprawdę spora ilość miejsca, zarówno z przodu, jak i z tyłu :thumbup1: Wsiada i wysiada się również bardzo sprawnie jak dla mnie (mam 178cm), bo kanapy nie są jak w BMW pochyłe, a bardziej proste, jak w Audi. Wysokie osoby jednak mogą mieć z tyłu problem, ale to akurat nie jest dziwne :)

Bardzo fajne autko i powiem szczerze, że gdybym miał wybierać pomiędzy B8 FWD, a paskiem CC, to raczej A4 bym nie kupił.

hehe :decayed:
Opublikowano

Fajny samochód. Te Paski zawsze mi się podobały. Wizualnie super a co do wyposażenia nie ma co się czepiać bo ma wszystko z czego się korzysta. Trochę bez sensu wpychać do samochodu wszystko co oferuje fabryka byle tylko mieć. Bezawaryjności

Opublikowano
  • Autor

a tak to szkoda, że nie masz Auto-Holda w 2008r. kosztowało to ~300-400zł a bardzo fajny i użyteczny bajer i zaślepka mniej.

do listy możesz dołożyc jeszcze tempomat nawet zwykły nie mówię już o aktywnym,

Auto-Hold przy elektrycznym ręcznym jak dla mnie ogromnej różnicy nie robi, jedynie wymaga to od kierowcy wciśnięcia guziczka po zatrzymaniu, a ruszanie już nie. Więc to czy wcisnę guzik na wzniesieniu czy nie w przypadku gdy auto może mi się cofnąć bez niego jest tą ogromną różnicą :wink: Już pomijam otwieranie drzwi, rozpinanie pasa, gaszenie auta.

Bardzo fajne autko i powiem szczerze, że gdybym miał wybierać pomiędzy B8 FWD, a paskiem CC, to raczej A4 bym nie kupił.

hehe :decayed:

właśnie przed takim wyborem stałem :wink:

Opublikowano

Piękny egzemplarz. O ile nie jestem fanem Passatów o tyle CC naprawdę im się udał. Najbardziej i tak podoba mi się felga - jest mega konkretna :wink:

Opublikowano

A ja napiszę inaczej, ładne nogi na zdjęciu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mi też się podobają :naughty::decayed:

Opublikowano

+1 :kox:

Opublikowano
jak na passata to nie głupia:grin:

Muszę się z Kowim zgodzić, passat daje radę:naughty: ehm, znaczy B6 CC:decayed::wink:

Opublikowano

+1 :kox:

:kox:

Opublikowano

Miałem to szczęście widzieć w realu razem z tymi nogami :decayed:

CC robi robotę i poważnie myślę o tym aucie za rok jak bym sprzedał E39.

Opublikowano
  • Autor
razem z tymi nogami :decayed:

skąd wiesz, że to te same :decayed: A skoro mowa o nogach i CC to wrzuciłbym tu takie jedno foto bardzo ścisło powiązane z tym tematem... ale muszę zapytać właścicielki... nóg oczywiście :decayed:

Wczoraj CC wiozło kolejny raz do ślubu. Pan młody wolał jechać moim CC niż S8 D3 z dużą mordą :decayed:

Niżej foto pstrykane kalkulatorem na szybko (sorry za jakość), a w tle S8 "za kratkami" :decayed: Nawet na plac go nie wpuścili :decayed:

201307261135x.jpg

Opublikowano

Auto samo na siebie zarabia ładnie:decayed:

Miałem propozycję betą jechać na ślub ale termin miałem zajęty.

Opublikowano
  • Autor
Auto samo na siebie zarabia ładnie:decayed:

Miałem propozycję betą jechać na ślub ale termin miałem zajęty.

Bardziej po koleżeńsku :wink: niż na zarobek

Opublikowano
razem z tymi nogami :decayed:

skąd wiesz, że to te same :decayed: A skoro mowa o nogach i CC to wrzuciłbym tu takie jedno foto bardzo ścisło powiązane z tym tematem... ale muszę zapytać właścicielki... nóg oczywiście :decayed:

Wczoraj CC wiozło kolejny raz do ślubu. Pan młody wolał jechać moim CC niż S8 D3 z dużą mordą :decayed:

Niżej foto pstrykane kalkulatorem na szybko (sorry za jakość), a w tle S8 "za kratkami" :decayed: Nawet na plac go nie wpuścili :decayed:

http://s21.postimg.org/v8m3bi0mb/201307261135x.jpg

za***iste foto, bombonierka robiles? :grin:

dobra koniec sie podniecania tym padalcem, mozna zamknac chlopak i tak juz nie bedzie wiecej nic rezal :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

dobra koniec sie podniecania tym padalcem, mozna zamknac chlopak i tak juz nie bedzie wiecej nic rezal :facepalm:

:decayed: deską klozetową...

Ty jak odkupisz dorezasz jak należy :decayed:

Opublikowano

:decayed: deską klozetową...

Ty jak odkupisz dorezasz jak należy :decayed:

no taka rola moja ze musze po was odgruzowywac :grin:
Opublikowano

Rafal auto zacne mowilem Ci juz tow Bukowinie... sciemnij wszystkie szyby delikatnie... doda to elegancji i to sporo :)

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano
sciemnij wszystkie szyby delikatnie... doda to elegancji i to sporo :)

Jedno wyklucza drugie :decayed:

Opublikowano
  • Autor
sciemnij wszystkie szyby delikatnie... doda to elegancji i to sporo :)

Jedno wyklucza drugie :decayed:

dokładnie :decayed:

Sorry talib ale ściemy nie będzie, to nie w moim stylu :wink:

Opublikowano

co to je za padło łooo paaanie:grin:

nie no dobrze koło pasi do budy i buda do krawata:grin: