Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] 1.8T, Skromny żwawy czarny sedan ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę robił co w mojej mocy :)

Wysłane z mojego Unsupported MI Cancro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Audi zamienić na Peguota :facepalm:

Opublikowano

Audi zamienić na Peguota :facepalm:

x2 :bicz:

Opublikowano
  • Autor

Czasami chwilowo trzeba zmienić coś z zabawki na inne.

To było moje 3 audi a drugie B5.

A peugeot jest tez fajny ale inny, wygodniejszy to przede wszystkim no i większy... tylko sporo wolniejszy :D

DSC00032.jpg
20161124_152521.jpg

Edytowane przez MrTea

Opublikowano

Padaka

Opublikowano

A peugeot jest tez fajny ale inny, wygodniejszy to przede wszystkim no i większy... tylko sporo wolniejszy :D

DSC00032.jpg

20161124_152521.jpg

Król Lew ....SIMBA

[emoji23] [emoji23]

Edytowane przez sebidi

Opublikowano

Złomowałbym :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zazdrościcie i tyle :D

Opublikowano

z jakim silnikiem kupiłeś 407?

Opublikowano

Pwhahahaha!

Opublikowano
  • Autor

Silnik 2.0hdi 136ps.. jeszcze bo planuje remap na wiosne

Opublikowano

Ja osobiście lubuje się w Niemcach a w szczególności grupa vag i zmieniając na made in France to jak nóż wbić w plecy. Doceniam ta rozbieżność w polubienia innych aut. Brawo. Niech służy jak b5.

Opublikowano
  • Autor

Miałem już 3 francuzy i 3 niemce.. wszystkie spisywały się dobrze. Wszystko zalezy jak ktos dba i jaki egzemplarz kupi.

Prawda jest taka że na B7 w takim wypasie musiałbym dać co najmniej .. 35-40 tyś zł

Opublikowano

Gratuluje nowego nabytku!

.

.

.

.

.

.

.

.

Ciekawe czy zmienisz go szybciej niż planujesz ;)

Opublikowano

DSC00032.jpg

20161124_152521.jpg

Król Lew ....SIMBA

[emoji23] [emoji23]

Taki sam jak moja rodzinna SIMBA tylko w kombiaku! :decayed:

Ogólnie, wybacz ale po prostu nigdy nie zamieniłbym A4 na 407-ke. Nie dość, że to czołg, pali jak smok, plastiki jak się przyciśnie to trzeszczą, fotele to kanapy i nic totalnie nie trzymają. Jedyny plus dla simby jest taki że jest sporo miejsca, ogólnie nic poza tym. Elektryka też bezawaryjnością nie grzeszy, ale to z czasem sam się przekonasz. W rodzinie mam mechanicznie naprawdę bardzo zadbany egzemplarz i co? Klapa sama się blokuje i z przycisku nie otworzysz, mimo że podepniesz pod kompa, ustawisz wszystko na tym bajeranckim komputerku. Naprawdę słaba zamianka, ale oby Ci służył. Twierdze że i tak szybko wrócisz do normalnych aut :decayed:

Opublikowano

Pomińmy kwestie wygody, mechaniki i awaryjności. Przecież to kur.. nie wygląda. Płaskoryj :grin:

Edytowane przez uszol

Opublikowano

Pomińmy kwestie wygody, mechaniki i awaryjności. Przecież to kur.. nie wygląda. Płaskoryj :grin:

Akurat kwestia gustu, w rzeczywistości wygląda to znacznie lepiej i jest nieźle, za to tył w sedanie to totalna pomyłka. A płaskoryj wcale nie jest taki bez powodu, bo z tego co wiem to był to jeden z pierwszych ryjów przystosowany do potrąceń pieszych, pieszy nie zatrzymywał się tak momentalnie na zderzaku, grillu tylko przelatuje nad autem, stąd ten kształt :)

Opublikowano

Akurat kwestia gustu, w rzeczywistości wygląda to znacznie lepiej i jest nieźle, za to tył w sedanie to totalna pomyłka. A płaskoryj wcale nie jest taki bez powodu, bo z tego co wiem to był to jeden z pierwszych ryjów przystosowany do potrąceń pieszych, pieszy nie zatrzymywał się tak momentalnie na zderzaku, grillu tylko przelatuje nad autem, stąd ten kształt :)

albo wpada przez szybę na fotel od razu [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Opublikowano

A idź.. Za robote się weź tam lepiej :grin: Ale odpowiadając na Twoje pytanie, to do tyłu na kanapke elegancko się rozsiada :grin:

Opublikowano

A idź.. Za robote się weź tam lepiej :grin: Ale odpowiadając na Twoje pytanie, to do tyłu na kanapke elegancko się rozsiada :grin:

wkoncu futro lwa jest mięciutkie [emoji13] [emoji13]