pox Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ani jedno ani drugie w tym silniku nie występuje. Podlacz auto pod VAGa, sprawdz bledy, zrob logi Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
ja74687 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 to co kolega wyżej + sprawdzenie szczelności dolotu(odma itp. )
majk8_6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A co oznacza jeśli w rurze od dolotu jest troche oleju? (przy samym wlocie do przepustnicy) Może tu tkwi problem?
ja74687 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 że odmą olej ci się przedostał Jak nie ma tego bardzo dużo tylko lekko spocony to nie przejmuj się, posprawdzaj szczelność + VAG i napisz co jest
majk8_6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 mieszkam w uk i podłaczenie pod kompa to suma rzędu 50 funtów. Szkoda mi kasy ale znalazłem na ebay takie ustrojstwo i czy może mi ktoś powiedzieć czy opłaci mi się to kupować? U281 VW Audi Skoda Seat VAG CAN BUS Fault Code Reader Scanner diagnostic tool UK | eBay
Rekomendowane odpowiedzi