ryniud Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie ostatnio wymieniłem Bns 5.0 na rns e ledowego.Pytanie moje dotyczy kodu do BNS czy to radyjko na tylnych naklejkach a jest ich 4, oprócz tego wygrawerowany długi numer --cyfry i litery jest wpisany kod tego radia?Mam małą książkę obsługi i mały folder radia ale nie ma w nich zapisanego kodu.Pytam bo chcę sprzedać to radio a każdy kto będzie kupował zapewne zapyta o kod a ja sprzedając chcę jako sprzedawca być ok,podpowiedzcie proszę.
Fido Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Wątpię żeby kod był na naklejce. Była by to niezła gratka dla złodziei.
ryniud Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 Wątpię żeby kod był na naklejce.Była by to niezła gratka dla złodziei. A jak podłączę BNS ,można jakoś wywołać kod ?Np naciskając jakieś przyciski.
Tom A4 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 nie ! tylko serwis lub dobry elektronik zajmujacy sie rc:wink:
ryniud Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 nie ! tylko serwis lub dobry elektronik zajmujacy sie rc:wink: Dzięki za podpowiedzi,pozdrawiam. ---------- Post dopisany 28-07-2013 at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 13:00 ---------- Panowie ,a jak podłączę interfejs diagnostyczny czy w tedy będę mógł odczytać kod?
Fido Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 .. nie ! tylko serwis lub dobry elektronik zajmujacy sie rc:wink:
Rekomendowane odpowiedzi