grzegorz.p Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam, z racji, że przy skręcie zaczyna mi strzelać w przegubie zacząłem szukać na jakiś zamienników, gdyż 170 za Lobro/Spidana, to trochę dużo. Rok temu wymieniłem na przegub firmy Dachstein - syf, nie polecam, guma sparciała i sam przegub już chodzi luźno. Zastanawiałem się nad przegubami firmy Ruville, albo master sport, zwłaszcza, że dają na swoje przeguby (niby) 100k km gwarancji, lub 2 lata. Po tym jak zaufałem wahaczom MS to mam bdb opinię o tej firmie. Katuje je na podkarpackich drogach i (odpukać) po 15k km nic Czy ktoś zakładał do siebie przeguby Master Sport? jeśli tak to jak z gumami? ile km wytrzymały? Do b5 z silniczkiem 1z
bawół1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 ja bym ich nie pakował , szkoda roboty aby wstawiać takie g..no. Ruville u mnie w 2,8 wytrzymał 2 lata. Wahacze MS testowałem i jest to masło. U ciebie wytrzymaly 15 k zapewne na felgach 15 cali?
grzegorz.p Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 no tak, 15 cali, z tym, że jeżdżę na tym zawieszeniu nadal Z tego co czytam opinie na forum, to wytrzymują 30-50k km, więc jak na 500zł to nie jest dużo. Zwłaszcza, że ja nie oszczędzam ich na tych "super" drogach. widzę, że przegub za 50zł = rok, za 100zł = 2 lata, za 200zł = 4 lata... Poczekam, może ktoś jednak miał z nimi styczność i chce sie podzielić wiedzą
Rekomendowane odpowiedzi