e2rd-85 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam. Chciałem się was zapytać ile kosztuje w serwisie dorobienie scyzoryka z IMMO w przypadku kiedy nie mam zapasowego scyzoryka ? A ile tak normalnie na rynku kosztuje dorobienie scyzoryka z immo w przypadku kiedy mam zapasowy klucz ? B5 99' z modułem komfortu
Tomnik Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie znam cen ASO Audi. W VW około 550zł . Po za serwisem około 250-300zł.
edekxp Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Chyba w B5 99 jest takie same immo jak A3 98. Ja kupiłem pilot scyzoryk używany za 40zł dodatkowo interfejs za 70zł, nie znałem pinu immo. 10zł za grot z dorobieniem + pastylka immo 10zł Za dorobienie bez pilota chcieli 300zł Tapatalk
e2rd-85 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie . Nie znam cen ASO Audi. W VW około 550zł . Po za serwisem około 250-300zł. Czyli że te ceny to już razem z kluczem-immo , struganiem grota i zakodowaniem ?
bediks Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Po pierwsze w b5 nie ma modułu komfortu po drugie na podstawie czego chcesz strugać ten klucz , masz jakiś wzór czy coś bo nie kumam Jeśli masz jakiś klucz który dpala auto to tak jak wyżej pisali , za 40 do 50 zł kupujesz używany scyzor , kupujesz surowy grot - groszowe sprawy, jego docinasz na wzór swojego , kupujesz pastylke immo i wsadzasz go do scyzoryka gdzie oczywiście wkładasz też dostrugany grot, znasz pin do immo ? Jeśli nie kabel za 70 zł Ci go odczyta , nadto tym samym kablem zakodujesz klucz wsio
e2rd-85 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Po pierwsze w b5 nie ma modułu komfortu Wydawało mi się że sterowanie szybami z kluczyka to tzw. moduł komfortu ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- po drugie na podstawie czego chcesz strugać ten klucz , masz jakiś wzór czy coś bo nie kumam dlatego też pytałem o cenę w aso, w przypadku gdy nie mam żadnego klucza . Rozumiem że oni sobie z tym poradzą
bediks Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 w a6 np jesy modul u nas nie ma, wszystko opiera sie o przekaznik, ktory np dla 2 elekrtycznych szyb i 4 jest ten sam a nie masz wogole to co kupiles auto bez kluczykow?? czy zgubiles jedyny istniejacy ?? najlepszym rozwiazaniem bedzie wymiana stacyjki chyba i zamków z kompletem kluczy np od anglika
Rekomendowane odpowiedzi