erste Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 ktoś kojarzy jak sie nazywa ta okrągła zaślepka na halo , bo zamierzam założyć halo do przedlifta i nie mogę znaleźć na allegro wcale . pomoże mi ktoś ? albo linka mógby ktoś dać
Marc!n Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 AUDI A4 B5 LIFT OSŁONA RAMKA HALOGENU OBUDOWA L.P (3396729271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ramka halogenu Audi a4 b5 lift Olsztyn ? Tablica.pl halogen prawy lewy AUDI A4 B5 (3386238511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tutaj trzeba dopytać czy cena za halogen+ramka ew za ile by puścił ramki No chyba, że nie o to Ci chodziło
erste Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 o dzięki wielkie kolego ja tyle szukałem ale nie mogłem znaleźć
flin Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja dalejj poluje na okazje:) tez chce halo ale jakies za grosze wylicytowac niekoniecznie od a4 a pozniej rzezbic:)
Rekomendowane odpowiedzi