Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Wahacze S4 vs A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy wahacze przednie od S4 różnią się od tych ze zwykłych A4? czy różnica polega tylko w amortyzatorach i sprężynach?? Z góry dziękuje za odpowiedź.

---------- Post dopisany 06-08-2013 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 17:37 ----------

Koledzy nikt nie wie czy zestaw wahaczy lemfordera do zwykłej A4 B6 podejdzie do wersji S4 B6???

Opublikowano

Zaraz mnie ktoś zaatakuje ale w S lub RS na pewno są sztywne końcówki drążków kierowniczych. To znaczy gwint jest z jednego odlewu a nie przez gumę.

Sony Xperia E dual Tapatalk 4

Opublikowano
Zaraz mnie ktoś zaatakuje ale w S lub RS na pewno są sztywne końcówki drążków kierowniczych. To znaczy gwint jest z jednego odlewu a nie przez gumę.

jak by ktoś szukal takich koncowek podaje numer LMI25972 lub cos tańszego FE21840

Opublikowano

jak by ktoś szukal takich koncowek podaje numer LMI25972 lub cos tańszego FE21840

Różnica w cenie ogromna. Ciekawe czy odnosi się to również do jakości.

Opublikowano

Potrzebuje u siebie zmienić komplecik i też szukam odpowiedzi, może autor tematu już wie ? ;)

Opublikowano

Na pewno różnią się numerami i ceną :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Mhm, a coś konkretnego może ktoś podpowie?

Kupione, wymienione, podobno tylko końcówki drążków kierowniczych są inne ale tego nie sprawdzałem bo miałem akurat wymieniane, reszta wszystko pasuje, to samo :)

Edytowane przez racesupport