Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wyposażenie bagażnika - koło zapasowe, dojazdowe, zestaw naprawczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem ORI koła 195/65R15 ale w tą samą wnękę wsadzam zapas 225/45R17 i nawet o większej średnicy całego koła 215/60R16

Ale ty piszesz o zapasie a mnie chodzi o koło dojazdowe ?

Opublikowano

Fakt, nie doczytałem, piałem o pełnym zapasie. Przy czym jeśli masz quattro to nie polecam zakładania dojazdówki ale pełne koło i to najlepiej jeszcze dokładnie takiego samego rozmiaru jak pozostałe koła. Chyba że założysz taką dojazdówkę która będzie miała identyczny obwód jak reszta kół

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy do wyjęcia wkładu bagażnika w wersji Avant wymagane jest zdjęcie bocznych poszyć tapicerki?

Czy wychodzi do góry just like that? :)

Opublikowano

Przecież wkład siedzi tylko w kole zapasowym... Co ma boczna tapicerka do tego?

Opublikowano

Miałem na myśli wkład bagażnika, nie styropianowy do koła zapasowego.

Opublikowano

W takim razie musisz zdemontować tapicerki bagażnika, żeby zdemontować wkład bagażnika. Nie widzę innej opcji.

Opublikowano

Dzięki, właśnie o to mi chodziło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam 1g8 bez pompki i bez kola , mam styropian na calosci itd, jakie kolo musze kupic? dojazdowka czy zwykla 16stka? a4 2005 kombii

Opublikowano
  • Autor

Ja mam 1g8 bez pompki i bez kola , mam styropian na calosci itd, jakie kolo musze kupic? dojazdowka czy zwykla 16stka? a4 2005 kombi

Jeśli chcesz zapas to mam cały zestaw nowych części 1G2/1G3 dla Avanta - kosztował 827zł (oddam w dobrych pieniądzach).

Opublikowano

Za ile go oddasz? ja mam ten duzy styropian bez pompki i kola potrzebuje najlepiej Kolo

mam 1G8 bez pompki i kola, reszte mam , co tam wejdzie dojazdowka czy normalne zwykle kolo ?

Opublikowano
  • Autor

Pod zapas czyli 1G2/3 trzeba cały bagażnik wymieniać... I mam właśnie taki komplet:

- wkład bagażnika

- styropian

- śruba prowadząca

- śruba mocująca

- pokrywa

- skrzynka na lewarek

- skrzynka na narzędzia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak by ktoś miał sam wkład styropianowy do dojazdówki (17" A4B7 Avant)) na sprzedaż to proszę dać znać.

dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam pomorze mi ktoś znaleść dojazdówke ? A także co jeszcze potrzebuje. ja mam w smochodzie zestaw naprawczy a chce żeby weszła tam dojazdówka dodam ze jest to avant

Opublikowano
  • Autor

Odpowiedź na swoje pytanie masz na samym dole w pierwszym poście ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wkład styropianowy do pełnowymiarowego koła zapasowego dla sedana i avanta to jest ta sama część, tylko z innym numerem (czy taki wkład z avanta pasuje również do sedana)?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czy wkład styropianowy do pełnowymiarowego koła zapasowego dla sedana i avanta to jest ta sama część, tylko z innym numerem (czy taki wkład z avanta pasuje również do sedana)?

Wystarczy spojrzeć na rozpiski w pierwszym poście - dla 1G2/1G3 wkład do sedana ma oznaczenie 8E5 012 109 a do Avanta 8E9 012 109 C

Opublikowano

witam pomorze mi ktoś znaleść dojazdówke ? A także co jeszcze potrzebuje. ja mam w smochodzie zestaw naprawczy a chce żeby weszła tam dojazdówka dodam ze jest to avant

Nie lepiej kupić zwykłe koło, u mnie w wnękę wchodzi 235/45/17.

Opublikowano

Bart-S: widziałem te rozpiski i oznaczenia.

Pytanie: czy wkład z avanta (8E9 012 109 C) można przełożyć do sedana (chodzi o pełnowymiarowe koło 16")?