TOM3K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 to w czwatek . Teraz spał nie będę przez te Twoje części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dolnośląskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 jak zorganizujesz płatność kartą to biore wszystko co potrzebuje bo z taką gotówką strach jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 dystanse 20mm na tył będą ok? są koło mnie na zamianę takie coś: Dystanse 20mm 5x100 4x100+sruby VW Audi zamiana na opony15"2szt Twardogóra a leżą mi niepotrzebne oponki. może być takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 zalezy jakie masz et fel chociaz ja mam 15 mm przy et35 i idealnie leza ale tez i negatywa mam z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ja będę belkę wymieniał jeszcze, et37 mam jak dobrze pamiętam. wezmę je, najwyżej się sprzeda, bo opon nikt kupić nie chciał Dzieki kajak! i wpadło jeszcze ambiente na tył, tu też pozdro dla pana z krawata, a w przyszłym tygodniu wymiana przedniego zawieszenia i gum na tylnej belce - tu części lecą od dzika i belka na tył, dogadywana z dudsem nowy aku, nowy komplet świec, ustawiony kąt wtrysku, nowy filtr paliwa, a ona dalej z rana odpalać nie chce... następne w kolejności regeneracja rozrusznika, a jak nie to zostaje pompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 eh diselek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 arre, benzyna może mieć takie same problemy z odpalaniem pierwszy mój diesel, który takie humorki z rana ma a tu filmik z rana najgorsze, że to nie jest problem zimowy, tylko przy porannych temperaturach w ciągu roku jest w miarę ok, a teraz gdy jest temp. poniżej 10 stopni to z rana muszę pokręcić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Mi ostatnio sprawdzali aku i że niby mam 25% sprawności a tfu tfu odpala od strzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 cos odwalil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi