Frimuś Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 a gdzie ty ten silnik wyciagasz i wkładasz sorry dziwnie napisałem. Ale z tego co widze po chmurka ? Warsztat w przygotowaniu jest ale kanał już gotowy i wylewka teraz tylko dach poskładać i będzie git.
audkic Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Piękne fotele, z boczkami dorwales czy bez? Bez boczków, bo mnie i tak się nie nadają, nie ten model:) fotele pochodzą z TT
mojeA4 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Na pewno niepowtarzalne i rzadkie Kiedy bedą na aucie?
audkic Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 najpierw silnik bo chce go uruchomić wreszcie:) i poczuć znowu wiatr we włosach:)
audkic Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Blok już po piaskowania, wiec czas wziąć się do pracy. Przy okazji wpadnie trochę nowości Tutaj nowy simering wału - A tak wygląda już blok po malowaniu Maska na razie to nieistotny szczegół, ale będzie w kolor albo oklejona carbonem, się zobaczy.
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Fajny projekt. Bede sledzil ale na boga jaki corbon na maske Szybcy sie juz wscielki ladnych pare lat temu:decayed:
audkic Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mały uplouad, chwila wolnego i trochę zabawy. Za wiecha po piaskowaniu i malowaniu proszkowym. A tu już ostro do przodu blok skręcony z zamachem i skrzynia EEN. Wreszcie motorowozownia już na swoim miejscu. Z nowości to jeszcze nowa pompownia wody i adapter pod chłodnice oleju ---------- Post dopisany 14-06-2014 at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany 13-06-2014 at 20:51 ---------- Ciąg dalszy zmagań z R5
audkic Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Trochę nowości: Turbawka w bandażu żeby jej zimno nie było ---------- Post dopisany 05-07-2014 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 17:22 ---------- Dziś na tapetę poszedł ukł. dolotowy, na razie przymiarka na sucho ale jakoś to wygląda pomału. Oto parę fotiszów
pioteros Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 mam sentyment do tego motoru, mamy 2.5tdi w busie i jest nie do zarabania, dzwiek tez ma fajny
audkic Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Na przelocie będzie jeszcze fajniejszy
audkic Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 a tak już ze zderzakiem Po dłuższych poszukiwaniach trafiłem wreszcie to co chciałem ksekin kt 4
Frimuś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na kiedy planujesz zakonczyc projekt?
audkic Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na kiedy planujesz zakonczyc projekt? To kolego raczej nie kończąca się opowieść zawsze będzie coś co będzie można zmienić od kiedy jestem w posiadania cabrio to ciągle coś zmieniam:) ale jak coś to jutro odpalam maszynę i w tygodniu może już wyjedzie z warsztatu ale koniec to na pewno nie będzie.
Frimuś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 no dokladnie nigdny nie ma sie dosc. Sam fakt ze uruchomisz auto juz cieszy. w sumie ie czasu skladales silnik
audkic Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 no dokladnie nigdny nie ma sie dosc. Sam fakt ze uruchomisz auto juz cieszy. w sumie ie czasu skladales silnik W sumie jak by to zsumować to może kilka dni cały montaż ale wszystko robione z doskoku w wolnej chwili tego to tyle trwało:) po za tym jest wiele nowych cześć, co też wymagało odczekania w czasie.
Frimuś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Sam ogarniasz cała mechanike ? pod chmurka
Rekomendowane odpowiedzi