kopniak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ha dobre wieści. dziś pytałem i w Tune Up i można bez problemu 170ps i 390nm niby nic, ale zawsze coś.
Gibons Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Widzę że kolega sprzedaje dlaczego ? Audi A4 2.0 TDI S-Line Avant "Bang&Olufse (3688480142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
peter22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Może coś wyszło nie tak podczas użytkowania i trzeba się pozbyć , albo jest plan na coś innego mocniejszego
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 nie siać mi tu fermentu że z fura coś nie tak....... koleś pewnie ma żonę a fura jest tak dojebana że d*py same na światłach wskakują i żona kazała auto zmienić dla spokoju małżeńskiego
darecy Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 nie siać mi tu fermentu że z fura coś nie tak.......koleś pewnie ma żonę a fura jest tak dojebana że d*py same na światłach wskakują i żona kazała auto zmienić dla spokoju małżeńskiego ja też na światłach w takie auta wskakuje...
pantuniestau Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, z tego co wyczytałem auto było już omawiane na forum, ale za cholerę nie mogę odnaleźć info o nim w Zakupie Kontrolowanym Czy ktoś może szepnąć słowo czy warto gnać po ten egzemplarz na Pomorze? A4 ma już nowego właściciela i chyba jest to komis Audi A4 2.0 TDI S-Line Avant "Bang&Olufse (3688480142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Audi A4 73900.00 PLN. - otoMoto.pl
Gibons Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Według mnie coś jest nie tak cena całkiem całkiem jak za taki wypas i rocznik oraz przebieg. Dlaczego tyle stoi ? wątpię że przez kolor.
pantuniestau Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 No tak, ale możemy jedynie gdybać. Szkoda, że były właściciel nie szepnie słowa o aucie. Oczywiście obiektywnie No nic, pewnie trzeba jechać na miejsce i przekonać się samemu...
wojtsen Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 kolor miazga, jest jedno podobne w sedanie daj mu większe koło i niższy zawias a będzie malina
pantuniestau Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kilka słów o tym aucie w wątku "Trefne ogłoszenia"
simon__75 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Kilka słów o tym aucie w wątku "Trefne ogłoszenia" Nie znalazłem tego w opisanym wątku :/ PS.: Bang & Olufsen jakie oznaczenie we wklejce ???
Kaiserman Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Bardzo łądny czerwony i fajne wyposażenie widzę że jest dalej na sprzedaż Audi A4 2.0 TDI S-Line Avant Bang&Olufsen (3949478807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pantuniestau Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Hmm, wygląda na to, że ktoś przez pomyłkę (lub nie) skasował mojego posta. Aby więc uniknąć zbyt długiego gadania - byliśmy po auto, kilka tygodni temu. Pojechaliśmy właściwie zdecydowani, z pewnością że wrócimy A4, gdy tylko ASO potwierdzi stan. Na miejscu okazało się, że malowane były obydwa błotniki, maska, zderzak, cieniowanie do połowy drzwi i wymieniana przednia szyba. Sprzedawca nie ma zdjęć, zarzeka się, że to była drobna stłuczka w wyniku której malowana była tylko maska i jeden błotnik. ASO potwierdza przebieg do marca ubiegłego roku, gdy auto miało chyba 73 tysiące. W 2012 bodajże odnotowano naprawę właśnie maski i błotnika - jeszcze w Niemczech. Obecny właściciel jest już trzecim, a nie pierwszym, jak wstępnie usłyszałem, a do tego nie ma żadnych zdjęć uszkodzeń i pokrętnie wszystko tłumaczy. Mechanicy doszukali się jeszcze stuków przy skręcaniu, ale nie wnikaliśmy już, bo były sporadyczne. Aha, przetarty jest także fotel kierowcy (delikatnie) i przecięta skóra na siedzisku z tyłu (również delikatnie).
simon__75 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Hmm, wygląda na to, że ktoś przez pomyłkę (lub nie) skasował mojego posta. Aby więc uniknąć zbyt długiego gadania - byliśmy po auto, kilka tygodni temu. Pojechaliśmy właściwie zdecydowani, z pewnością że wrócimy A4, gdy tylko ASO potwierdzi stan. Na miejscu okazało się, że malowane były obydwa błotniki, maska, zderzak, cieniowanie do połowy drzwi i wymieniana przednia szyba. Sprzedawca nie ma zdjęć, zarzeka się, że to była drobna stłuczka w wyniku której malowana była tylko maska i jeden błotnik. ASO potwierdza przebieg do marca ubiegłego roku, gdy auto miało chyba 73 tysiące. W 2012 bodajże odnotowano naprawę właśnie maski i błotnika - jeszcze w Niemczech. Obecny właściciel jest już trzecim, a nie pierwszym, jak wstępnie usłyszałem, a do tego nie ma żadnych zdjęć uszkodzeń i pokrętnie wszystko tłumaczy. Mechanicy doszukali się jeszcze stuków przy skręcaniu, ale nie wnikaliśmy już, bo były sporadyczne. Aha, przetarty jest także fotel kierowcy (delikatnie) i przecięta skóra na siedzisku z tyłu (również delikatnie). Miałem pisać że ktoś gdzieś wyjazd po to auto opisywał....
Rekomendowane odpowiedzi