a4fan3m Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam, mam dosc nietypowy problem. mialem juz w nim dwa komplety opon letnich. pierwsze wyzabkowaly, ale zajezdzilem je do konca. poltora roku temu kupilem opony nokian zg2 205 55 16 xl. sa glosne, i znowu zaczynaja szumiec... geometria idealna, amortyzatory idealny, zawieszenie idealne ... a 4 opony pozabkowane .... dodam,ze opony zimowe sa cichutkie i zero problemow z nimi. moze wina opon ? jakie inne kupic ?
staaudi Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja mam u siebie założone "pirelli p7 cinturato" w tym samym rozmiarze co ty i jestem zadowolony.
Fido Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 moze wina opon ? jakie inne kupic ? Lepsze,markowe. Co do amorów to zależy gdzie i na jakiej maszynie sprawdzają. W jednym warsztacie są ok a w drugim krzyczą że do wymiany.
JarusKK Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Załóż Continental i problem zniknie
POWER-KRIS Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Mam conti premium 5 205 16V i to masakrycznie zabkuje. Sony Xperia Tapatalk 4.
staaudi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Ja bym w pierwszej kolejności posprawdzał te amorki bo szkoda kasy na nowe gumki, które po kilku tygodniach będą do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi