ssebastian21 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, mam pytanie co do pompki sprzęgła, Najprawdopodobniej to siadło, sprzęgło w podłodze, mechanik podał mi cenę pompki w granicach 350-400 zł, co z używką, opłaca się zakładać?
OLIVER Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tyle ci powiedział za nową? czy używkę ..? Nówka w VW kosztuje około 850zł Poszukaj na forum na pewno ktoś ma ori używkę i to w dobrej cenie i powinna hulać Ale Ty decydujesz ....
ssebastian21 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Orientujecie się z jakich modeli podejdzie, mam 2.6 V6 1997, podejdzie z całego rzutu czy dislowskie i 1.6 , 1.8 itp nie podejdzie?
danielom Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Trzeba po numerze spprawdzic. Wyjac te k**estwo to trzeba miec w cholere cierpliwosci bo przewod okropnie sztywny i ciezko go tam wykrecic. Ja sie poddalem a tez musse wyjac bo moja juz wytarta i ciezko pedal chodzi..
OLIVER Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Orientujecie się z jakich modeli podejdzie, mam 2.6 V6 1997, podejdzie z całego rzutu czy dislowskie i 1.6 , 1.8 itp nie podejdzie? Tu masz z Twojego rocznika numer ..Etka nic nie zaznacza co do modelu tak wiec wszystko jedno ...
powaguspisz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Występują dwa rodzaje. Są różne mocowania podaj adres e-meil na Pw wyślę Ci foto jak wyglądaja
OLIVER Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Występują dwa rodzaje. Są różne mocowania podaj adres e-meil na Pw wyślę Ci foto jak wyglądaja A to Ciekawe bo etka w tym roczniku (95) nic innego nie podaje ..w nowszych rocznikach to tak już inny numer jest .. Czy moze ktoś to potwierdzić jeszcze?
ssebastian21 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tyle ci powiedział za nową? czy używkę ..?Nówka w VW kosztuje około 850zł Poszukaj na forum na pewno ktoś ma ori używkę i to w dobrej cenie i powinna hulać Ale Ty decydujesz .... tyle za nowy zamiennik, znalazłem z firmy LPR za 200, zaraz będe wymontowywał, dam znac jak zrobie. dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi