Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Od czego jest ta wtyczka. Bardzo proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Jak w temacie. Od czego jest ta wtyczka. Znajduje się ona przy czujniku stopu przy pedale hamulca nożnego. Nie jest wpięta do niczego, luźno wisi i nie ma gdzie ją wpiąć. Mógłby ktoś pomóc. z góry serdecznie dziękuję. POZDRAWIAM Kamil

20130819_183819_resized.jpg

---------- Post dopisany 20-08-2013 at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany 19-08-2013 at 21:54 ----------

Ma ktoś pojęcie co to mogło by być? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :) POZDRAWIAM

Opublikowano

Kable wchodzą z tej wtyczki w orginalną wiązkę ?

Bo na focie nie widać.

Opublikowano

Hmmmm kurcze calkiem mozliwe ale u mnie nie ma nigdzie lampek. Tylko podsufitka. Sprawdze wieczorem miernikiem bo mozliwe ze faktycznie wiazka byla taka wyprowadzona

---------- Post dopisany 21-08-2013 at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany 20-08-2013 at 13:32 ----------

jednak to nie od lampki. Kurcze nie mam pojęcia co to może być. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Opublikowano

Zobaczę jutro u mnie, mi się wydaje że tam powinien być jeszcze jeden czujnik przy pedale sprzęgła.

Opublikowano

masz jakis alarm?

u mnie w tym miejscu jest takie gniazdo do wlaczenia alarmu

Opublikowano

Kurcze wiesz co no mam fabryczny alarm. Ale u mnie centralka jest w pompce a od czujnikow pod tylna kanapa ale byc moze cos tam powinno jeszcze byc :)