skulcz Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam. Może któryś z kolegów miał podobny przypadek. Wszystko jest ok do momentu kiedy przekrocze 150 km/h wtedy zapalają sie obie kontrolki.\ nie wiem co mogło sie stać. Zatrzymam samochód i go zgasze i kontrolki gasną. prosze o pomoc. pozdrawiam.
jarek3251 Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 kolego nie jeden ma taki przypadek włącznie ze mną ale chyba nikomu nie udało sie go rozwiązać ja czyściłem wszystkie czujniki i nic nie pomogło :wallbash: dziwna rzecz a najgorsze ze nic błędów nie ma w kompie
smolk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 U mnie a A6 było podobnie: W kompie był błąd 00778 - Steering Angle Sensor (G85) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent Ustawinie zbieżności i http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/steeringangle.html pomogło
skulcz Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 U mnie komp pokazuje błąd: 283-- ------- Front Left ABS Wheel Speed Sensor -G47 _ SPORADYCZNY mysle ze to sprawka czujnika. Jak wróce z wakacji to powalcze. pozdrawiam
Bonzaty Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 witam u mnie to samo. jadę 130-150 przez 20 sekund i już się zapalają. wcześniej było różnie. jechałem autobanami do włoch i wiadomo 140-160 cały czas. raz się zapalały od razu i się świeciły z wykrzyknikiem ale 3-4 razy pomiędzy postojami się nie zapaliły. było OK przez cały odcinek który pokonywałem. podejrzewam błędy ze strony czujników.
Rekomendowane odpowiedzi