musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po pierwsze to ten samochód musti dostał gratis do felg i foteli , a dwa chciał ese ode mnie ale brakowało mu 18k pln BTW autko teraz na eresach i bixach z taka delikatna gleba na zywca wyglada naprawde ładnie (az sam sie sobie dziwie ze to pisze ) taa teraz to wiesz że za darmo nic nie ma ani gratisów , nawet w ryj za free nie leją już nie chciałeś sprzedać jak kasa była uparta bestia ja się pytam jakie bixy jakie eresy jak widać jakie lamperie są i felgi zdjęcie wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przytulnie kto Ci prał tapicerkę? Namiary proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przytulnie kto Ci prał tapicerkę? Namiary proszę Cris od Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po pierwsze to ten samochód musti dostał gratis do felg i foteli , a dwa chciał ese ode mnie ale brakowało mu 18k pln BTW autko teraz na eresach i bixach z taka delikatna gleba na zywca wyglada naprawde ładnie (az sam sie sobie dziwie ze to pisze ) taa teraz to wiesz że za darmo nic nie ma ani gratisów , nawet w ryj za free nie leją już nie chciałeś sprzedać jak kasa była uparta bestia ja się pytam jakie bixy jakie eresy jak widać jakie lamperie są i felgi zdjęcie wnętrza http://imageshack.us/a/img21/9894/xklk.jpg W ryja dostaniesz za te folijki na lampach :naughty: fajna kiera , wysyłaj Ragusowi do obszycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po pierwsze to ten samochód musti dostał gratis do felg i foteli , a dwa chciał ese ode mnie ale brakowało mu 18k pln BTW autko teraz na eresach i bixach z taka delikatna gleba na zywca wyglada naprawde ładnie (az sam sie sobie dziwie ze to pisze ) taa teraz to wiesz że za darmo nic nie ma ani gratisów , nawet w ryj za free nie leją już nie chciałeś sprzedać jak kasa była uparta bestia ja się pytam jakie bixy jakie eresy jak widać jakie lamperie są i felgi zdjęcie wnętrza http://imageshack.us/a/img21/9894/xklk.jpg W ryja dostaniesz za te folijki na lampach :naughty: fajna kiera , wysyłaj Ragusowi do obszycia coś bym Ci powiedział odnośnie folii której nie ma ale się powstrzymam no chyba że do mnie zadzwonisz to Ci powiem dziś wysłałem do Raggi kierownicę i krzesło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 graty zakupu no i powodzenia w modach:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Cris od Was Widać fachową rękę ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- coś bym Ci powiedział odnośnie folii której nie ma ale się powstrzymam no chyba że do mnie zadzwonisz to Ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jutro dalsza relacja i fotorelacja coś tam wstawię i się pochwalę choć na prawdę nie ma czym już chyba jest "jutro" I dla czego nie szukałeś zagramanicą? przecież wiadomo co się do PL ściąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jutro dalsza relacja i fotorelacja coś tam wstawię i się pochwalę choć na prawdę nie ma czym już chyba jest "jutro" I dla czego nie szukałeś zagramanicą? przecież wiadomo co się do PL ściąga Auto sam sobie sprowadziłem do PL także mam pewniaka Jak obiecałem tak jest . Lecimy dalej z tematem Mianowicie zabrałem się za polerkę końcówek wydechu , efekt może będzie widoczny gdzieś dalej na fotkach bo nie mam fotki po polerce Dalej przyszedł pomysł na pryśnięcie wszystkich zacisków na krwisty kolor Gdy zaciski sobie ładnie wysychały przyszła wena i pora na rzeźbę nie z boku i tyłu a z przodu konkretnie przygotowania pod bixy Na następny dzień przyszły już bixy i był dzień przelutowywań kostek oraz drobnych poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 zaciski będą ładne.. przez 2 miesiące Wypolerowany wydech o wiele lepiej się prezenici pomimo, że to tylko takie wąskie rułki Zazdraszczam bixa, może kiedyś .. ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- i gdzie te nowe felgi???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Uporałem się z bixami , zabrałem się za wnętrze odkurzyłem troszkę wyprałem nasmarowałem preparatami takie zwykłe fotele samochodowe Dla tych którzy wyczekują tak tych fotek : Przód Tył Recarosy RS4 w pełnej elektryce , podgrzewane dupki Jeśli lampy świecą w środku jest na czym siedzieć to przydało by się żeby auto miało koła i jeździło więc wpadły felgi Boom - ORI RSy 225/40/18" Ciąg dalszy nastąpi niebawem . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No Musti wariacie i to jest w końcu porządna fotorelacja na żywo miażdży suty:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 no prosze jakie szybkie postepy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 tak się chcesz bawić - nie ma S bo będzie RS to kiedy swap i wymiana ćwiartek Koło a co z zawiasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kurde ale idzie z modzeniem do battalionu go :kox::banan: coś czuję gruby projekt będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Powodzonka Musti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 kurde ale idzie z modzeniem do battalionu go :kox::banan: coś czuję gruby projekt będzie Przeciez pisałem ,ze był w reichu po fotele i koła a gratis dostał B5 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 fotele są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No Musti może i pod machą nie ma 2.7 ale w środku jedzie eresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi